A romatámadások tetteseit vadászok, volt és ma is aktív rendőrök, katonák, sőt a francia idegenlégió magyar tagjai között is keresik.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyirtass
Sok sikert kívánok a korrekt felderítéshez és a jól megérdemelt büntetés kiszabásához és végrehajtásához!
rodeotigris
@nyirtass: Ne keresd ilyen mélyen a megoldást.Nincs megrendelő.
Gondolj egy uzsora tartozásra.
Cozmát a boncolási jegyzőkönyv szerint tökéletesen szúrták le.Profi munka volt.Nem össze-vissza bökdöstek.

Én kérek majd elnézést ha kiderül,hogy nem romák követték el a bűncselekményeket.De nem zárnám ki a romákat sem,úgy ahogy sem a volt katonát,rendőrt vagy bárki mást.
Az ügy nem 1szerü de biztos hogy rasszista indítatású a támadás?Én mást is vizsgálnék.
nyirtass
@rodeotigris:
Az uzsorások nem csinálnak ekkora felhajtást, elintézik maguk. De itt megrendelésről van szó. Valakiknek érdeke volt a cigányságot irritálni "láthatatlanul", hogy az elkövetőket ne lehessen elkapni és kivallatni. Ezért kellett volna a "szakképzett gyilkos". Tatárszentgyörgy óta elhiszem, hogy az áldozatok között vannak olyan cigányok is akiket nem a "bűneik miatt" terrorizáltak vagy épen gyilkoltak meg. Célja a feszűltségkeltés a magyarok és a cigányok között. Legalább is az én meglátásom szerint.
balage
Stimmel, hogy sokan miért nem bírjuk a cigányokat, nem sorolom.
De akit utoljára lelőttek, 1973 óra aktiv adófizető, dolgozni jár, nem segélyért. Az ilyet tisztelem és becsülöm, - még ha cigány is!
Nem találtak volna olyat, aki piócája a társadalmunknak? Mert akkor tényleg tettek volna valamit a közért... - ha már olyan gyilkolászós kedvükben vannak.
Feszültségkeltés ide-oda, nem értek egyet a történtekkel.
nyirtass
@balage:
Szerintem gondosan kiválasztották az áldozatokat itt is és T.szentgyörgyön is. Olyan személyt kellett kiszemelni akinek nincs "vaj a füle mögött" és nem lehet a gyilkosságokat összemosni semilyen büncselekménnyel.
Ez nagyon jó oknak látszott egyrészt a "rasszistázásra", másrészt a "feszültségkeltésre" a cigányok és a magyarok között. Ha nemsikerül elkapni a tetteseket akkor lehet dobálózni a sz@rral is.
Feltételezem, hogy ez okból rendelt /ek/ valaki /k/ jólképzett bérgyilkosokat.
xu
Sajnálom, hogy lelőtték a tisztességes Kókát. Részvétem a családnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.