Néhány tucat emberből állhat Magyarországon a politikai terrorcselekmények elkövetésére is kész csoport kemény magja - nyilatkozta a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója az egyik kormányközeli lapnak.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gyulabors
Igen csak az a néhány tucat embert elég magas körökkel tart kapcsolatot és védik őket.
Céljuk nem más mint polgárháborús helyzet kialakítása mint anno Jugoszlávia...
xu
Ekkora barom! Néhány tucat? Az mennyi kb.?
ariel
Talán még az Aranykéz utcai robbantást is ezeknek a számlájára akarják írni?
Ugyanis a közeli elmúlt években nem tudok semilyen "terror cselekményről". Innéttől nem igazán értem, hogy kit, mit, miért, mivel vádolnak?! ... - hacsak nem politikai "kirakatperekről" nincs szó. /Valós támadások nélküli vélt terroristákról beszélnek és ítélik el koncepciós keretek között/
Az utolsó "terrorista kép" Magyarországon, amikor Pintér Sándor belügyminiszter Ditrich Clodóval - "bombagyárossal"- parolázva fényképezteti magát.
Azóta Ditrich Clodót mélyen elsüllyesztették a magyar börtönök egyikében, -feltételezem azért, hogy véletlen se derüljön ki, hogy melyik párt megrendelésére történtek az általa "forgalmazott" "bombás támadások."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.