A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint véletlen lőtt hátba egy intézkedő rendőr egy autóst kora délután. A jogosítvány nélkül vezető sofőrt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dezire
@xu: Szerinted. Ha a családodból valakit elütne az autó, és nem lenne jogsi. Akkor biztos vagyok abba te lennél a legjobban felháborodva.Ha más járműbe tesz kárt a biztosító sem térít a kötelezőre .Igaz jogsi nélkül simán le lépne .
nyirtass
Végre egyszer egy Rendőr a helyzete magaslatán állt, még akkor is, ha az a lövés így sikerült!
De legalább utánna mert menni, hogy megnézze mi nincs rendben? és nem az ártatlan emberek ellen kezdett intézkedni. Minden tiszteletem ezé a Rendőré.
zsbela
" Már megint bántják a cigányt!" Szegény cigány ember, a beilleszkedési gyakorlatként, jogkövető magatartást tanúsítva , jogosítvány nélkül vezeti a gépjárművet. Az éppen szolgálatban lévő "gaz, rasszista " rendőrök, jogszerűen igazoltatni próbálják "hősünket". Erre Ő megállás helyett a gázra lép és megpróbál meglépni. Mikor a rendőrök elé állnak, akkor megpróbálja elütni Őket. A "gaz" rendőr fegyvert "Mer" rántani és nem által lőni is az Őt és társát elütni szándékozóra. A lövések közül van ami eltalálja hősünket. Majd golyóval a hátában haza vezeti gépkocsiját. Hazaérve a rokonság és a szomszédok felháborodnak a történteken!!! Mi a tanulság mindenki számára? A jogkövető magatartás, az elemi együttélési szabályok betartása, akár a többséghez, akár bármelyik kisebbséghez tartozik!!!!
tsabeeka
@xu: tök mindegy, hogy ki vezeti az autót, mivel ezt csak jogosítvány birtokában teheti meg, ezért nem mentség az, ha egyébként tud vezetni. meg mi az, hogy "álrendőrnek látta"? nem is láthatta sehogy, hiszen rendőrautóban voltak a rendőrök. meg mondjuk az álrendőrautó még viszonylag ritka.

de amúgy ilyen egyszerű a képlet: ha nem hajtasz tovább, elég kicsi az esély, hogy lelő a rendőr; ha nem mész ki ordibálni, kurvaanyázva közterekre (vagy azok közé, akik ezt csinálják), akkor elég kicsi az esély, hogy találkozz a könnygázzal
xu
@Dezire: Nem tehetek róla, ha nem érted a viccet!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.