Több mint három évig volt a tulajdonosa a Magyar Nemzetet megjelentető Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft.-nek az A. A. B. Marketing Services LLC nevű cég. Az adóparadicsomként emlegetett Delaware államban bejegyzett vállalat hazai kézbesítési megbízottja Liszkay Gábor, a lap jelenlegi főszerkesztő-tulajdonos volt. Egy másik jobboldali orgánum, a Heti Válasz résztulajdonosa pedig az Szabadhegy Péter volt tavaly év végéig, aki korábban a Deloitte&Touche közép-európai partnere, regionális vezetője volt. A hetilap éppen a múlt héten "leplezte le" a Deloitte-csoport "ciprusi hálózatát".

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
ehh, hát ezért nem értem, hogy miért megy bele egy lap olyan oknyomozósdiba, amilyen ügyben ő is vétkes - és ezt kb fél óra alatt ki lehet deríteni. (mert hülye?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.