A Magyar Nemzetnek pénzintézeti források arról számoltak be, hogy tízből négy devizahitel törlesztése már több mint harminc napot késik. Az adósok nagy része még a havi részletét sem tudja kigazdálkodni, nemhogy az elmaradt részt, ezért megtörténhet, hogy augusztusban vagy szeptemberben hitelbedőlési hullám árasztja el az országot. Arra ugyanis kicsi az esély, hogy a több mint egy hónapos csúszásban lévő ügyfelek behozzák a tartozásukat.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ember
Ki a t..-m gondolt rá 3 és fél éve, hogy akkora a kockázat, mint egy világválság, ami nem volt a II. VH óta. Aki azt mondja, hogy ezt minden hitelesnek be kellett volna kalkulálni, az rosszindulatú, vagy elment az esze.
Zsoltika
@sisak: mi bekalkuláltuk, benne volt. 4 éve, nem 3,5 :)
mégegyszer: még így is jobban állunk, ha az azóta befizetett pénzeket összehasonlítjuk azzal, mintha ft-ban vettük volna fel.
ettől függetlenül javulhatna jobban is a huf...
ember
@Zsoltika: egy bank stratégiai igazgatójával beszéltem ma. Azt mondta, hogy a válságot persze 4 évvel ezelőtt lehetett gondolni, de távolról sem gondolta így minden közgazdász.
A Kondratyev ciklusok nem 100%-osak, tudod Te is.
A II. VH kitörése előtt mnem sokkal Chamberlain azzal jött, hogy 50 évre biztosította a békét..
orogordog
Ezt megint az szívta meg aki becsületesen fizet.
Önerő nélküli, visszavet autókkal vannak tele a telephelyek.
Én meg a többi rendesen fizető nem tudunk cserélni, mert az árak a békasegge alatt vannak. Hitel meg 2x-szer annyi mert a bankoknak meg kell a lové.
De az ilyen nem fizetők nyugodtan alszanak szarnak a világra.
Van aki meg tudna fizetni csak nem akar.
Láttam palotát amit "meztelen valaggal" építetek. Nagyzolásból miért kell sajnálni.
De akik meg érdemelnék azokon nem segít senki, hol a szociális háló?
Aki megérdemli és tényleg rászorul miért nem kap lakást mint régen?
orogordog
@charlie: Ország vezéreinek sem megy a számtan.
Akkor mit várnak a néptől.
Ma legyen a Holnap majd csak lesz valahogy.
Dezire
Az irány ha jó letvolna.Nem csak a zsebüket tömnék az urak.Szava hihetőek lennének.A forint sem itt tartana.A szlovák korona stabil volt az utolsó pillanatig.Aki ott vett fel euro alapu hitelt.Annak most nincs csomóban a gyomra.Remélem jobb lessz a jövőnk.Én 2005-ben vettem fel a hitelt. Akkor még a csillagász tavcsővel sem lehetett ezt látni.Akora volt a "kozmikus"köd.Öszöd kezdte szét fujni.Szomorú de még a mai napig tart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.