Lufi, sör, virsli, perec – ezek szerepelnek majd a Fidesz hét végi rendezvényén, amelyet a Városliget mellett tartanak.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mizo
XU
De van teendő;Ennek a pöcs kormánynak lenne mit tenni ,pl:lemondani ,hogy végre valaki tehessen ezért a picike ,de nem "elkurt"országért valamit!Tudom ,hogy ami vár ránk az olyan mintha bevenném a ciánt,de azt is tudom ,hogy nem mindegy ,hogy kitől fogadom el!!!!
reallatas
@mizo: Tiszteletben tartom a zsigeri elfogultságtól csöpögő véleményedet, de a valódi mégis az, hogy igyekszik a fityusz megszólítani, a még nosztalgikusan emlékezőket, vagyis leginkább is a nyugdíjjas korosztályt. Tudniillik az úgynevezett szavazat rejtőzködők, igen nagy százalékban ebből a rétegből erednek. Az a gond, hogy itt már van tapasztalat, s nem feltétlen az érzelmek vezérelnek.
xu
@mizo: Nem kell lemondani, hiszen Szili is tagadja az mszp-s dolgokat. A hatalom kicsúszása szétzúzza őket. Már a fő pártvezír sem mutatja magát. Lassú, de biztos erózió. A fő pártelnök: Hiller is megsertésedett. Még a koncz egy kicsit összetartja őket. Na és a ki, mit tud (a másikról).
rodeotigris
@ugyeugye: Kultúrált körökben marad a buli.Még táncoshögy sem lesz.

@xu: Valóban nagy szükség lenne gyerektáborokra!
Én anno még voltam ilyenben!Növeli az összetartást a csapatszellemet,és nagyon jó buli.Nem mondom,hogy a kukorica címerezés leányálom de megtanít a munkára.

Most a cégek ezt meeting-nek és csapat építésnek hívják,és működik.Erre lenne szüksége a mai gyerekeknek is!
xu
@mizo: A Kuncze Gabitól jó lesz? Már felajánlotta a cián tablettát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.