Egy friss kérdőíves felmérés szerint az emberek úgy látják: az általános iskolai oktatás nem készíti fel megfelelően a diákokat a középiskolai felvételikhez.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
a tanárok fizetésének növelése önmagában semmit nem változtatna, ha nincs mellette minőségellenőrzés. ami ellen pedig a(z általam ismert) tanárok többsége szinte kézzel-lábbal tiltakozik: nehogy már méregessék, hogy ő milyen tanár. érdekes módon nem csak a rosszak tiltakoznak ellene, hanem a jók is. de amúgy nem gond, akkor ne legyen, de amíg nincs mérés, addig ne legyen emelése se, egy forint sem.
reallatas
A fundametális gond roppant röviden megfogható, a túllihegett liberalizált nevelés / ami a nem neveléssel egyenlő / továbbá a gyermekjogok folyamatos sulykolása, kötelességeikre való predesztinálás nélkül / nulla szankciókkal körítve / valamint a szülői felelőség abszolút eltörlése. Mindez beburkolva a demokrácia szó, a gyerekek álltal álltalában még értelmezhetetlen, égisze alá, úgymint a szabadsájogok közel sem takarják a szabadosság fogalmát. Eredő egy el degenerálódó nem tudás alapú generáció kitermelése. Csak a hecc kedvéért írom, hogy hat élő gyerek apjaként nyilatkozom, per most is gyakorló szülőként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.