Kiskunlacháza életét fenekestül felforgatták azok a fiatalkorú bűnözők, akik alig fél évvel egy helyi kislány brutális meggyilkolása után, az iskolából hazafelé bicikliző 12 éves K. Nórát megtámadták. A faluban azóta a helyzet több mint aggasztó.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eutanazia
@Jenni: Örülök neki! Én is tudom, hogy a romák között is vannak rendes emberek. De sajnos a cigányvezetők nem állnak a helyzet magaslatán. És addig amíg ők is csak a saját kis pecsenyéjüket sütögetik, és felelőtlenül nyilatkoznak nem lesz változás.Meg merem kockáztatni, hogy ők is okai a kialakult helyzetnek. Mert most erre azt mondják gyerekcsíny, de ha ez fordítva történt volna akkor lincselésre buzdítanának, mert rasszista támadás! És sajnos a roma közösségen belül sem tudnak megegyezni, mert csak a saját érdekeiket nézik.
" Fejétől bűzlik a hal"
G'Alibaba
A cigány vezetők lepaktáltak a regnáló kormánnyal.Amíg az ő zsebük szépen gyarapodik, addig leszarják a saját népüket és uszítják a magyarokra, megalapozatlanul! Ontják magukból a töméntelen, acélos hülyeséget és a tanulatlan cigányság feltétel nélkül hisz nekik.Ez az oltári nagy baj.
Vajon a cigányoknak miért nem jut eszükbe megkérdezni imádott vezetőiket, ugyan vajon miből élnek olyan urasan?
tunde04
@eutanazia: ".De ha nézed a tv-t folyamatosan azt látod, hogy sajnos ....."

Kérlek ne reklámozd a tv-t mert már rohadtul elegem van amikor hazaérek a munkából minden délután a cigányok verik egymást a mónikasóban. :))
Ma a fiam mesélte, tudod anya most arról van szó, h ez a lány 17 éves van neki 2 gyereke , az unokatestvére a férje, és a férj lefeküdt az anyósával vagyis a nagynénjével. Először azt sem értettem, h ki kivel van. De aztán rájöttem, családban marad. :)
eutanazia
Úgy látom fekete listára tettek, pedig az csak egy vicc volt, ami közszájon forog, sőt még a neten is fenn van .

Szomorú!
Evikati
@tunde04: Nézzétek inkább a National Geographic műsorokat, szórakoztatóbbak. A bütykös hattyúk násza, vagy a földigiliszták szerelmi élete:-) Talán a fiadnak is jobb szórakozást nyújtana.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.