Az SZDSZ-nek úgy kell a Jobbik, mint egy falat kenyér, hiszen ha nem lenne Jobbik, akkor kiderülne, hogy a liberális pártnak nincs programja - mondta Herényi Károly MDF-es politikus szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
Nem a programon kell lovagolni, hanem a lovon: neked karcsika hintalovon!
grti7336

Van némi igazsága Herényinek. Az SZDSZ mindíg más pártokhoz viszonyít.
Zolipapa
Majd pont a Jobbikkal fog az SZDSZ kokettálni... Röhej.
jband
Na csak válaszolt nekem végre valaki, miért reklámozza az szdsz a kurucinfót. És miért küzdenek oly látványosan, és oly sikertelenül a kuruc ellen.
ophisz
Cikkben említett plakátot láttam.Szerintem sztereotípián alapuló gyűlölködő ,félelemkeltő kirekesztő . Harcos SZDSZ-s jogvédők most keverednek ellentmondásba saját pártjukkal ? vagy 2-ös mércével mérnek ?Vagy ez nem is pici pártok választásí csatája? mert az 1-ik 19 a másik 1h 20?????
ophisz
Plakáton szereplő hibákról nem is beszélve: árpádsávos 1ben kisbetűvel irva:DDDDDD Mint Nemecsek nevét :DDD Árpád-sávok átlósan helyezkednek el a plakáton vízszintes helyett.:DDD Minősíti a készítőt,és a plakátot megrendelő pártot is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.