Július 2-ára tűzte ki a Fővárosi Ítélőtábla a magyar gárda egyesület ellen a Fővárosi Főügyészség által indított pert, amely a szervezet megszüntetésére irányul - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a Fővárosi Ítélőtábla elnökhelyettese.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
paragrafus
@basatu: Nincs itt semmiféle diktatúra. Akkor sem, ha nem értesz egyet a mostani politikával.
A te gondolatod alapján akkor diktatúra lesz akkor is, ha a Fidesz kerülne hatalomra, mivel én meg velük nem értek egyet.
Arról nem is beszélve, hogy a Fidesz felépítése is valóban diktatórikus.
grti7336
basatu. Egyébként azt ajánlom, hogy nézd meg figyelmesen
az Eperjes Károly videóját és utána nyilatkozzál !
Ha nem nyilatkozol, akkor úgy veszem, hogy egyet értesz
velem.
orogordog
@paragrafus: Ha nem diktatúra akkor kizsákmányolás.
"A Maggyar Gárdát nem érdekli semmilyen ítélet?"
A Magyar Gárdát nem érdekli semmilyen ítélet?

Maggyar mit jelet biztos tudod?
orogordog
@grti7336: De itt a gárdáról van szó.
basatu
@paragrafus: Nem figyelsz eléggé, a diktatúra mindig úgy kezdődik hogy felrúgják a demokratikus játékszabályokat,ez megtörtént amikor a rendőrökkel békés polgárokat verettek meg ,kilőtték a szemüket,amikor a tojást fegyvernek nyilvánították ,amikor ketrecbe zárták a demokráciát ,és amikor rasszizmust ,nácizmust kiabálnak hogy leplezzék lopásaikat és súlyos népellenes bűncselekményeiket.Amikor a kirúgott miniszterelnök az ellenzéket hibáztatja az ország csődjéért,és koncepciós pernek nevezi a korrupt politikusok elleni fellépést.
eva1215
Basutu nehari de ez amit irsz a fidesz minden napi ujra és újra elmondott agymosó poltikája .Minnél többször állitok valamit annál jobban odafigyelnek ráés attól lesz igaz.
Békés tüntetők= randalirozó felbőszült agrassiv csőcselék.
Rendőrlábának eltörése miért nincs ott mikor a szemlövésről beszélsz?mert úgy egál ha mind kettőt emlited.
Mi a jó fenének mennek a TV székházelé és ott mindent tönkre tesznek ki hivta őket oda ? Engem miért nem dobáltak vagy ütöttek meg ?
Csak azok ellen lépett fel a rendőrség akik törtek zúztak és ha felszólitották a tömeget akkor miért nem tartottákbe azt?
Miért kellett kocsikat felgyujtani kukákat padokat telefonfülkéket tönkre tenni.Miért épitettek barikádokat?
ÁVH miért orditozták?ha itt rendőr állam lenne akkor sok kártokozó nem lenne szabadon .De nállatok az a baj ha intézkedik a rendőr akkor miért keményen ha kicsit csak akkor miért nem eréiyesen? Tehát sehogy nem jó.mert akkor a parlamentben Balog úr vagy azért mert kevés volt az intézkedés v azért mert túlzottan sok volt a rendőr..de felszóllal.Tüntetni mindenkinek jogavan de azt ne erőszakkal tegye és más értékét vagyonát ne tegye tönkre .Ahoz nincs joga,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.