A közbizalom helyreállításához nélkülözhetetlen, hogy kivizsgálják a gyanús ügyeket, és felelősségre vonják azokat, akik miatt az ország ilyen mély válságba került – írta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Magyar Nemzet szombati számában megjelent publicisztikájában.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
Takarítani? Milyen mélységig?
A takarításhoz hozzá tartozik a saját szemét eltüntetése is. Meg kell vizsgálni azt is, hogyan szerezhette diplomáját a slepphez tartozó olyan állásban, amit csak diplomával tölthetett volna be! Meg kell vizsgálni, hogyan lett belügyminiszter olyan emberke, aki ellen büntetőeljárás volt ugyanakkor folyamatban, a vizsgálat eredménye miért lett 80 évre titkosítva!
Csak erkölcsileg tiszta és feddhetetlen követelhet meg mástól etikai 100%-ot!
Ha OV regnálása alatt időt, energiát és pénzt akar számonkérésre fordítani, az idő alatt ki fog az ország jövőjével és felvirágoztatásával foglalkozni?
eva1215
T elszámoltató Viktor.
Elöbb Neked kéne mint igazmondónak felfedni a dolgokat.
1,holvan a székház pénz?
2,az olajügyi belügy minisztert 80évre mégvédted de vajjon miért?
3,milett a hepyend+ország imázs( werner)féle támogatási pénzel?
4,tokaj szőllő+vendégház +aszfaltos út a ki pénzán?
5,orbán bánnya miből?
6,felcsúti bióház +földbirtok +fociakadámia miből?
7,erdélyben vadászlak ?
8,12állami gazdaság 1forintért de kinek?
Tiszta lelű és tiszta kezű emberek -fittnesz bérlet 500ezerért hogy jó kondiban legyetek.Ti akartok itt mást felelőségre vonni?Ti csak azért tudtátok mind ezt meg tenni mert ottvolt a függetlennek épp nem mondható volt fidesz pénztárnoka Polt Péter aki minden ügyet lesöpört és semmit nem engedett vizsgálniigy könnyü lopni csalni mikor jönnek az ügyvédek -ügyészek és mivan akkor ennyi oszt JÓNAPOT,
xu
@eva1215: Akkor kezdjük István királynál! Minden érának el kell számolnia! Csak ezt nem tette meg a 40 éves uralkodás után a következő garnitúra, mert az előzőben is benne voltak. És ez így halad tovább. Nem kell izgulnod! Kis Hazánkban minden megy a régi kerékvágásban.
eva1215
Szerintem addig nem kell de a demokrácia kezdetétől igen csak minden kormánymak el kellettvolna de egyik sem tette meg.
Akkor most miért tenné?
Csak a népet nézik idiótának és jól felpaprikázza ezzel az elszámoltatással már akit tud én nem hiszek neki.-eddig sem hittem ,meg ezután sem fogok neki hinni.Vizet prédikál és bort iszik.
xu
@eva1215: Pont a 40 év elszámolása lett volna érdekes, mert mára már kiderült: egyesek, akkor is lenyúlták a Zsozsót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.