A gyed és gyed idejének csökkentéséről és a családi pótlék összegének befagyasztásáról is dönt hétfőn a parlament. Jelenleg a gyermek hároméves koráig maradhat otthon az édesanya gyermekével, a 2010 április 30. után születetteknek kétéves koruk után bölcsődébe kell menniük, szüleik ugyanis nem kapnak tovább támogatást. Pont kerül a családi pótlékkal kapcsolatos tervezgetések végére is: mégsem lesz adót nem viselő, adóalapot növelő járandóság a minden gyermek után járó juttatás, összegét viszont befagyasztják.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rodeotigris
Nagyon okos!
Siófokon már most nem lehet beiratni a bölcsödébe a gyereket mivel túljelentkezés van!
Viszont van alternatíva:aki meg tudja fizetni a magán bölcsödét annak lehetősége van leadni a gyereket.

Privát véleményem,hogy a gyereknek legjobb az anyával lenni 3éves koráig és ráér 3éves kortól szocializálódni.Addigra jár,beszél,szobatiszta.
A fiam 2 éves és már be van iratva az óvodába.

A családtervezési program úgy sz@r ahogy van.Idióta a vezetésünk.Lassan nem akarnak gyereket vállalni az emberek.Ilyen feltételek mellett?Csak a kő gazdagok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.