Érdemes megnézni mi van a DVSC női kézilabdacsapatának mezén! Én teljesen ledöbbentem. Ám a jelek szerint én vagyok szinte az egyetlen akit a látvány zavar. Az újságírók, politikusok, szurkolók hallgatnak, vagy tetszésükről biztosítják a tulajdonost...

Feltöltő: spiral
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ember
Spiral nevű honfitársunk felháborodása a gusztustalan. Magyarország a nevét megtarthatja? Ez is bűn? A történelmet vegyük át a Kisantanttól? Szégyelljük magunkat folyamatosan? Miért is? Ezt mondja a jogtalanul megvert embereknek is? Felejtsék el?
zsolti
ledöbbenni az még talán oké, de hogy zavarna-e... kutyaszar a járda szélén, az zavar.
ember
Egyenlőre a Nagy-Magyarország kontúrjainak használata nincs betiltva- bár lehet, hogy vége ez lesz.
charlie
ez a legjobb, hogy nem elhetne e elfelejteni trianont...

fogadok egy csokiban, hogy a fószer a legnagyobb holokauszt párti ember...

a megszállt területeken lévő magyarok meg így is szívnka, és nem emiatt, hanem mert a mostani külpolitikánk egy impotens valami.
menasagh
Elhiszem, hogy sértő a románnak, a szerbnek, a horvátnak. a szlovénnak az osztráknak a szlováknak, ukránnak, de miért volna sértő a magyarnak, Ez történelmi tény még ha sokakat a hideg rázza a láttán, akkor is.
Hilts
Szerintem a Debreceni kézis csajok mond bújtatott faiszták,sőt Horthysta revízionisták, mi több, szélsőjobboldali reakciós elemek!
Csodálkozom ,hogy a liberálisok még nem verik az asztalt,hogy hogy képzelik ezt a debreceniek!:)
ember
Ez olyan, mint a lopott kabátot hordani és meglátni a tulajdonost ill. emlékezni rá. Rossz érzés, mert hiába mondta neki egy politikus, hogy most már az övé, nem fogja annak érezni soha. Bűntudatuk van, lesz- ezért mindig idegesek lesznek a magyaroktól.
sara
"FIGYELEM! Megkérem a DVSC b-közepeseit, és más szélsőséges erőket. Ne verjenek meg, ne öljenek meg! Én csak a véleményemnet írtam. "

Ez egy gusztustalan,hisztérikus,förmedvény. Undorító amikor ilyenek írnak "szélsőséges erők"ről

Én is csak a véleményemet írtam le !

menasagh

A pszichiáterét kellene felkeresnie, de sürgősen, mert hallucinációi vannak.

@sara:
charlie
@menasagh: a szlovéneknek nem, lévén, hogy tőlünk csak jóformán magyarlakta területeket kaptak (és azt nem ők akarták, hanem a Rábavidéket szerették volna, ami meg szlovén lakta rész, de azt meg Monak adták!!!), és az ország Ausztria részén volt.
menasagh
@charlie: Nem kell mindent szentírásnak venni....:)...csak a szomszédokat soroltam fel....amúgy az ilyen térképek ellen tiltakoznak de az, hogy a z Anglián kívüli birtokokat az egyesült királyságnak nevezik, amit hódításokkal szereztek, az természetes mindenki szemében, vagy a nagyrománia térképe, ami csak a képzeletben volt egybe...és még lehetne sorolni...
atia
Mi sem örülnénk, ha egy szomszédos ország lakói évtizedekkel ezelőtt hozzánk csatolt területet követelnének vissza, vagy utalnának rá minden lehetséges módon, hogy szerintük mi mennyire jogtalanul tartjuk az országunk részének azt, ami már akkor oda tartozott, amikor a szüleink megszülettek.... Manapság már senki nem él, nem vonható felelősségre azért, hogy országunk térképe kissé másképp néz ki, mint annak idején. A többi ország törvényesen, elismerten kapta, nem önkényesen elfoglalta vagy lopta...Nem reklamálnánk fordított esetben, sőt... tudomásul kellene venni, hogy ez a mi országunk, így néz ki és pont... talán azzal kellene foglalkozni, ami megoldható nem régi sérelmeket emlegetni és álmokat kergetni. Ezekkel még senki nem ment sokra.
menasagh
@atia: És csatoltak hozzánk területeket ? Gyáva népnek nincs hazája, és nem is lesz az ilyen mentalitással, mint amilyen neked van. Nem visszaköveteli senki, csak jelképnek használja...emlékezik, nem felejt.
charlie
@atia: óó, a kisantant már szépen felosztotta maguk között a területet. a románoknak még mindig fáj a foga a fél alföldre, a szlovákok pestig jönnének, a szerbeknek meg kellene dél-dunántúl.
lukacsjoco
Vannak országunkban élő emberek akik kutatják,hogy mire húzhatnák rá a fasiszta,kirekesztő stb.jelzőket,most a kézis lányok vannak porondon.Azonnal hívják a külföldi újságírókat,hogy ez gyalázat és tűrhetetlen.Ezután a "Hajrá Magyarok"helyett is ki kell találni valamit,mert kirekesztő!!!
zsbela
Ezek után ne csodálkozzunk, ha az olaszok a római birodalom, a törökök a török birodalom, a franciák a francia birodalom, stb . térképével fognak megjelenni a rendezvényeken! Vegyük végre tudomásul, hogy Magyarország ez a 93.000 nm-es terület, a magyar címer erre vonatkozik. A Nagy-Magyarország területi szempontból csak volt, a történelemben létezik!!!
atia
@menasagh: Olyanokkal szemben nem felejt,akik legalább annyira nem tehetnek róla, mint mi... Fordított helyzetben bezzeg mondanánk, hogy ugyan hol van az már... De így könnyű előrángatni bárkinek ürügyül, mert sokan szeretnek a múlton rágódni, felhánytorgatni a jelen gondjai helyett.
atia
@charlie: Az hogy ki mit szeretne, vagy mire fáj a foga, az egy dolog... Ami nem valósult meg, vagy csak valakik álma arra hivatkozva nem lehet régi sérelmeket a szemükre hányni. Egyébként meg nem hiszem, hogy az egyszerű közemberek a szomszédos országokban arról álmodoznak, hogy elfoglalják a fél Alföldet, vagy a Dél-Dunántúlt... De ha mi állandóan a régi területek elvesztését hányjuk a szemükre, mintegy őket hibáztatva, akkor nem kell csodálkozni, hogy nem rajonganak értünk.
atia
@menasagh: Egyébként meg van hazánk.... Miért mondod, hogy nem lesz? Nem lesz, hanem van.... Itt élünk, ez a hazánk... Vagy neked talán nem?
furfang
@atia: volt is hazánk, pl. a XX. század elején is, aztán egyszer csak hip-hop a harmada maradt, úgyhogy charlie gondolatai nem légből kapottak teljesen! A nemzetiségiek akkor is állandóan ostorozták a magyar vezetést, az ország lakosait jól befeketítették, hazudoztak össze-vissza, és minden módszert bevetettek a magyarok ellen, és a saját érdekükben. Az eredmény területek elcsatolása volt. A kincstári optimizmusodba nem árt némi gyanakvást is belekeverni.
orogordog
@atia: Fejedben furcsa gondolatok mocorognak. 1920-1930-as emberek még élnek.SK-sok meg otthon magyarkodjanak.
charlie
@atia: jártál te romániában? nem Erdélyben, romániában. bizony, nekik fáj a foguk a magyar földre.

mond ezt a van hazánkat a több millió elcsatolt területen élő magyarnak...
atia
@furfang: Szerintem nem csak volt hazánk...Most is van, és lassanként 100 éve így néz ki a határait tekintve. Mi sem, a szüleink sem, de még néhány kivételtől eltekintve a nagyszüleink sem éltek már a régi határok között. A nemzetiségiek akkoriban biztos a saját érdekeiket nézték, ez azóta sem változott minket is beleértve. Nem tudok olyan nemzetet aki maga ellen beszélne, ha nem muszáj. De abból, hogy hosszú évtizedekkel ezelőtt bizonyos nemzetiségű emberek mit tettek vagy mondtak még nem kell a maiakat megítélni. Nem hiszem, hogy a magyarság mindig szent és hibátlan volt, talán ebből kellene kiindulni. Mivel kapcsolatban gyanakodjak? Látsz bármi reális esélyt arra, hogy manapság ugyanez megtörténik? Egyébként is a magyarság nem a határoktól függ, hanem az emberektől. Kis országban is lehetünk magyarok és ez nem jelenti, hogy gyanakodva kell figyelni azt aki ugyanígy felvállalja a saját nemzetiségét.
atia
@orogordog: Aki akkor született amikor elcsatolták a területeket bizony már az sem fiatal.. sőt. Ahová csatolták az ottaniak sem fiatalok már és nem a közembereket kell hibáztatni a döntésért, sok befolyásuk a politikusok mellet nem volt. Az elcsatolt területeken élők pedig lassan inkább magyarok mint az itteniek, mert őrzik a határok ellenére a magyarságukat. Itthon ez legtöbbször kimerül a fennhangon hirdetett magyarságtudatban. De hogy a magyar nemzetiséggel járó hagyományokat értékeket kellene inkább az acsarkodás helyett ápolni, az elég keveseknek jut eszébe.
atia
@charlie: és ha fáj a foguk a magyar földre? Nekem is fáj pl egy tengerparta:) És? Attól még nem lesz. Bár kötve hiszem hogy egy román területen élő román ember azzal kel naponta, hogy ő mennyire szeretne bárhol Magyarországon élni, milyen kár, hogy nem tartozik Romániához...
furfang
@atia: kérdezed: "Látsz bármi reális esélyt arra, hogy manapság ugyanez megtörténik?" Látok sajnos! Abban a mondásban sok igazság rejlik, hogy egységben az erő. A környező államok román, szlovák, osztrák, szerb, ukrán mind markánsan egységesen képviselik saját nemzetiségük kérdéseit, igyekeznek asszimilálni az ott élő nemzetiségeket, külpolitikájukban kizárólagosan a saját népük
( nemzetiségük) érdekeit képviselik, szemben a magyar kül és belpolitikával, ami ennek az ellenkezője, a magyar társadalom megbélyegzése folyik vég nélkül a kül és a belhoni politikában, hangot adva inkább telekiabálva a médiákat is. Egy érzelmeiben, népességében, ideológiájában töredezett népség képét alkotjuk, akiknek a gazdaságát is sikerül mínuszba hozni az elmúlt 7 évben.( A tegnap még fennt lévő topik: Halj meg időben..... nagyon pontos képet fest arról, hogy miért is történik mindez, mára lekerült úgy látom a témák közül, nagy kár, de a keresőben, mint Luganoi tanulmány megtalálható). A vagyonunk külföldi kézben, az emberek testi lelki egyensúlya a szemétkosárban. Egy ilyen ország prédaként jelenik meg minden erős ország számára, XXI. század ide, vagy oda. A szlovákok már tankkal emlegették elfoglalni Budapestet, a románok régi álma az Alföld, egyszer már el is jöttek Pestig, úgyhogy optimizmusod kincstári, itt az ideje a talpra állásnak, aminek egy új választás talán esélyt adhat.
atia
@furfang: Ha megtörténik, meg is érdemeljük ezek szerint. Mert az hogy egységes nemzet legyünk nem a politikusokon múlik kizárólag. És ha mi nem tudunk az adott határok mellett az adott időben magyarok lenni, csak annyiban, hogy a múlt miatt kesergünk, akkor nem sok jót érdemlünk. Nálunk sajnos a gazdasági, társadalmi nehézségek mindig széthúzáshoz vezetnek összetartás helyett. Ez sem helyes és az embereken múlik, hogy ne így legyen. Én nem érzem magam megbélyegezettnek, főleg nem a belhoni politika által. A belhoni politikai életben nem látok senkit, akitől mint nemzet erősebbek leszünk.. Talán az ország egyszer igen, de az nem ugyanaz mint a nemzet. Egyébként nemzetiségek által lakott helyen élek és bárki bármit mond, a tény az, hogy közel sincs annyi lehetőségük (nyelvhasználat, oktatás), mint a külföldön élő magyarságnak, mégsem háborognak. Ha őrzik a saját nemzetiségüket, akkor őrzik, ha nem akkor nem, abszolút rajtuk múlik, államilag nem erősítik őket, az biztos. Tudomásul vették, hogy itt élnek, ez az ország a hazájuk és kész. Talán nekünk is azzal kellene foglalkozni, hogy itt élünk és most, éljünk tehát úgy, hogy az magyarhoz méltó legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.