Új országgyűlési képviselő-választást vár Navracsics Tibor az európai parlamenti választásokat követően; a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője erről szerdai sajtótájékoztatóján beszélt, Hajdúszoboszlón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

démon
Mi lenne ha tennének is valami okosat a sok mellébeszélés helyet,mert eddig nem tudtak felmutatni semmit.Semmivel sem jobbak mint az MSZP,csak a hatalomra vágynak a nép meg le van sz@@rva.
marlin
Be kellene fejezni végre ezt a parasztvakítást!
Június 7-én aki elmegy választani, az arra szavazhat, hogy ki lesz az a 22 fő aki a jelölő szervezetére leadott szavazatok arányában 7000 Euró apanázzsal EU-képviselő lesz.
Parlamenti választás Magyarországon legközelebb akkor lesz, amikor - a törvényi feltételek megléte esetén - a köztársasági elnök azt kiírja!!
Akkora lenne a Fidesz adóssága, hogy már semmi nem számít?
reallatas
@marlin: Egyetértek! Talán bizony már majd be rosál Navracsics, az esetleges egyik bársonyszék várományossága miatt. Nyugi ember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.