A Fidesz szerint állami pénzekből, bujtatott szervezeteken keresztül pártpropagandát folytat az MSZP az európai parlamenti választások előtt. Az ellenzéki párt, állítását arra alapozza, hogy a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium három év alatt 1,2 milliárd forint támogatást nyújtott a Leader Közhasznú Egyesületnek, amelyet a Nógrád megyei Kazár szocialista polgármestere alapított.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
Mindegy! Megbuktak! lassan talán le is buknak!
kata52
Az a helyzet,hogy eljátszották az utolsó lapjaikat is,már nem hisz nekik senki! Ennek a játszmának vége,el lehet ballagni.Persze az elszámoltatás után!
xu
@kata52: Remélem, hamarosan az utolsó jogán szólalhatnak csak meg!
Geroner
miért nem lepődők meg??? Csak ezek után kérdem én ki a fészkes fene fog rájuk szavazni s mégjobb kérdés ki fogja képviselni a baloldali embert???
kata52
@Geroner: Pedig lesz aki rájuk szavaz. Nekem is van egy kolléganőm (a hit gyülkezetébe jár),és nem tudod meggyőzni,annak ellenére,hogy érzi a saját bőrén az egyre nehezebb megélhetést.Persze a Heteket olvassa és a gyülibe is jól megvezetik őket.Arról nem is beszélve,hogy 50 felett még összeadni sem tud pontosan.Az ilyen buta embereket hamar megveszik ám!
Geroner
igy vérez el a nemzet, sír zokog a lelkünk hogy jobb legyen ennél,
Aki Magyarországot egyszer újra feltámasztja áldja meg az Isten s minden Magyar ajka,
Most hát okulásul figyeljetek szavamra, figyeljetek s kezetek merítsétek a hűs patakba,
Érezzétek a pataknak sebes rohanását, az ország szívének minden dobbanását, hallgasd a köveket, hallgasd amint mondják!
Idegen hatalmak őket összezúzták, kőnek és embernek ugyanaz volt sorsa, mostoha gyermekét egy világ taposssa.
FEL FOG MÉG RAGYOGNI A NAP MIKOR MAGYARHON ISMÉT MÉLTÓ HELYÉN LESZ S AZ EMBEREK NEM ÉRZIK MAGUKAT ROHADTUL A SAJÁT ORSZÁGUKBAN.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.