Simor András a törvénynek megfelelően, az előírt tartalommal, tényleges vagyoni viszonyait feltüntetve tett eleget vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének - szögezte le közleményben a jegybank sajtóosztálya miután a Fidesz sajtótájékoztatón kifogásolta, hogy a jegybank elnökének vagyonnyilatkozatai alapján nem tudni mi lett mintegy 900 millió forintnyi vagyonának sorsa.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rodeotigris
Akkor most jöhet a vagyonosodási és a 100 év börtön vagy az 50 év szemét szedés közmunka gyanánt.TANULJ TISZTESSÉGET ROHADÉK!
A közmunkát és a vagyonelkobzást az ilyen esetekre kéne alkalmazni!
Koronix
"Nem Volt Szexuális Kapcsolatom Azzal a Nővel" - Clinton
Alexandrosz
Ezekre kell bízni az országot majd ők "segítenek" a szegény lakosságon.Értünk "élnek"vagy inkább belőlünk.
muhari
Az offshor cégeket már régóta meg kellett volna fogni. Most végre van erre 1 ötlet, de a FIDESZ (szokás szerint) csak mutogat és mindenkit megvádol a másik oldalon, hogy offshor cége van. Simor be is jött. Na, de ettől függetlenül lehetne támogatni az ötletet. Miért nem teszik? A FIDESZ-es honatyák pénze is adó megkerülő offshor-okba van mentve?
xu
@zsbela: Én is! Azonnal hüvösíteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.