Lemondásra szólította fel a magyarországi adóelkerülés miatt Bajnai Gordon miniszterelnököt és Simor András jegybankelnököt Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője pénteken Budapesten.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

5hazi
Én pedig a Magyar "politikai" közélet szereplőinek távozását követelem! /Szerintem nem egyedül/
Garnela
Bajnai meg Simor kevés! Nagyon szégyellem magam..de egyre jobban utálom ezt a mi bőrünkön milliárdossá vált, köztörvényes bűnöző bandát! És van bőr a pofájukon szocialistának vallani magukat!! Én baloldali érzelmű vagyok...ezért fogok a Fideszre szavazni! Azt meg mégjobban szégyellem, hogy 2002-ben rájuk szavaztam..megvettek engem is mint annyi közalkalmatottataz 50%-os béremeléssel, ami igaz hogy 25 lett mire hozzánk került, és azóta csak csökkent, mert járulékemelés volt, a közalkalmazotti béreket meg befagyasztották az 50%.ra hivatkozva! 8 éve nem emelkedett egy fillért sem..az 50% meg azt jelentette, hogy 80 helyett 100-t kaptam kézbe, mostmár az sem, beleestem a leépítésbe..((3 diplomával meg 2 OKJ-s végzettséggel..28 év után..
marlin
@5hazi: nem vagy egyedül!
menjen mind, és kezdjük újra egy másik "állatfajjal"!!
de így ahogy a navracsics szeretné nem sok értelme van.
az ő bandája sem különb, csak jobban "ki vannak éheztetve", mint a viccbeli cigány mondta, hogy: azok a tetűk, amik régen a gúnyámban vannak már csák alig csípnek, de ha újak jönnek azok kiszívják az összes víremet!
zsbela
A rendszerváltás óta mindig süket fülekre talált a "Mondjon le" felhívás. / Már Torgyán is hiába próbálkozott :-) /

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.