Bokros Lajos MDF-es EP képviselő a Nap-kelte reggeli műsorában elmondta, hogy a Fidesz azon van, hogy növelje a felelőtlen tettek számát.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
De az emberek eltiprása sem járható, szerintem!
g1983
Hát igen, mit vár az ember Bokroséktól. Úgy van vele, hogy bejutott az EP-be azt 2010ig úgyse akarnak előrehozott választást a magyarok. Addig meg csinálhatják a szemétségüket. De az MDF-en kivül az MSZP-SZDSZ és a FIDESZ-KDNP is hibás. Mindannyian tönkre akarják tenni ezt az országot. Csakhogy a Jobbik most bekerült így megijedtek. Van is okuk félni, mert egyre több szemétséggel buknak le a Magyar parlamenti politikusok. Orbán már előre tervezi az IMF hitel felvételét. Hitellel akar hitelt törleszteni? Ennek a maradék józan esze is eltünt. Menjen inkább focizni. Az MSZP és az SZDSZ meg megpróbál mindent elkövetni, hogy megtartsa a hatalmát. Abba nem gondolkodnak se a FIDESZ-KDNP se az MSZP_SZDSZ és MDF szavazók, ogy igazából egy oldalra szavaznak. És bármelyik is kerül hatalomra az ellehetetleniti a fiatalok megélhetését itt az országban? Már most el akarnak menni a 18-25évesek ki egy másik országba. És ha sikerül akkor megszűnik a nyugdíj is. Hisz nem lesznek magyar fiatalok akik dolgozzanak és nem lesz miből fizetni se a mostani se a leendő nyugdíjasoknak a nyugdíját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.