"Orbánt és a Fideszt zavarba hozta a Jobbik átütő sikere" - írja Debreczeni József a Népszavában, "Tarzan a mellét döngeti" című elemzésében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
Debreceni már megint? Nincs miről életrajzot írni?
Unalmában ennyi hülyeséget mégsem kellene!
Nem értem! MSZP szavazó vagyok, utálom Gyurcsányt, tisztelem Szilit és Botkát sajnálom a sok seggnyaló kongresszusi küldöttet. Vajon miért nem érzem, hogy van félni valóm????
xu
@Csubaka: De gondolom Te is zavarban vagy?!
xu
Én meg szeretnék a zavarosban pecázgatni velük!
Csubaka
@xu:
Lehet, hogy nem hiszed, de én Balatonöszöd óta voltam zavarban Gyurcsány lemondásáig. Mivel folyamatosan kritizálom az MSZP vezetését és kongresszusát az opportunista elhajlásért, a következmények nélküli etikátlanságért és a minden morális alapot nélkülöző politizálásért, a baloldal elárulásáért, az elmúlt 3 évben kaptam mindent. Voltam párt áruló, sőt hazaáruló is, FIDESZ besúgótól kezdve rasszista ondó és még sorolhatnám.
Szinte napra bekövetkezett amit jósoltam, kivéve Bajnait mert ő még bírja. Bár az az érzésem, hogy már nem sokáig.
Büszke vagyok, hogy magyar lehetek és szégyellném magam, ha ennyi szemétséget büntetlenül el lehetne követni ebben az országban párt hovatartozástól függetlenül.
xu
@Csubaka: Szépen összefoglaltad. Gratula! Én már a választás óta zavarban voltam, hiszen ilyen kis különbséggel "nyerni" vagy "veszteni" nem szülhet jót (Azóta az SZDSZ-es elnök választási mizéria is alátámasztotta: Ott csaltak is rendesen!)! Ha nincs többsége egy pártnak (nem a 2/3-ra gondolok), akkor nagy a baj. Ez be is következett. Egy megerőszakolt SZDSZ-es koalíciót kellett kötni, ami eleve halálra ítélt volt. A farok vérszemet kapott és állandóan csóválta a kutyát. Ebben a "meleg" zsírban mindig meg is égtek az MSZP-sek. Ráadásul nem volt megfelelő a Meggy miniszterelnökké avatása sem, mert őszintén bevallotta, hogy jó állapotban lévő országot örököltek. Ez az őszinteség volt a leváltásának oka. Csodálkoztam, amikor ezt a gyenge sportminisztert tették minelnöknek. Öszödön jó pofa retorikát akart alkalmazni, ami Meggy tréfás kontrasztja lett volna; csak fordítva sült el! Ekkor beakasztott magának és a pártjának is rendesen. Ezután kezdett kanosszát járni (a nép táncosok azóta is az Ő táncát elemzik). Dühében ráuszította az államhatalmat védő szervezeteket a népre. Ha az EU nem távolítja el, akkor még mindig görcsösen kapaszkodna a bársony trónba és még többet ártana a pártjának. Bosszúja utolsó lépéseként a klónját ráerőszakolta a pártra, a népre. Ez véglegesen bekurelt a pártnak. Most lehet kapaszkodni nekik, de amíg a píztárosságtól sem távolítják el, ill. nem zárják ki a pártból csak a zuhanó repülés marad.
Miért nincs egy-két faxa gyerek vagy leányzó, aki kezdeményezi, hogy kitegyék a szűrét? Olyan népszerűségi mutató emelkedés lenne, hogy ihaj! Csak gondolkodni kellene!
Nem az új arc a hiány, hanem a lejáratott arc további sminkelése.
Én valami ilyesmiben gondolkozok.
Lehet, hogy a Hárshegyen lenne a helyem, de hál' Istennek bezárták! A Kényszerzubbonyt pedig már Bajnai-Oszkó duó rámhúzta és azt nyögve, de viselem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.