A Fidesz elnöke szerint pártja kényszerházasságok, kényszerkoalíciók nélkül lesz képes végrehajtani saját programját, ami a siker egyik fontos előfeltétele. Orbán Viktor a Magyar Televízió Az este című műsorában mind a szocialistákat, mind a Jobbikot radikális pártnak nevezte, akik egymással versengenek.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Garnela
Na itt a baj...hogy megint széthúz a jobboldal!! Én úgy gondolom a Fidesznek kell kormányozni..de kell a Jobbik kontrollnak! Érdekes hogy a Fidesz szavazók nem utálják a Jobbikot de fordítva igen.(( Ja, és hagyjátok már ezt a hülye OV és a hatalomimádat szlogent!! Miért mi mindent tett meg érte? Mert az MSZP résztéről tudnám sorolni...mi mindent hazudtak össze hogy megvezessék at országot...2002-ben pedig az MSZP megvette a közszférát..sajnos engem is(( Azóta is szégyellem!!De még így is csak koalícióban tudott kormányt aalakítani..merthogy ugye 2002-ben számszerűen a Fidesz kapta a legtöbb szavazatot..az MSZP a szadesszel együtt tudott csak nyerni...azért erről se feledkezzünk meg!!
menasagh
Előbb meg kellene várni a választásokat, azután is elér megvitatni az amúgy is megvitathatatlant.....
Garnela
Hát sajnos az Mszp-nek van még esélye...a jobboldal széthúzása..ebben az egyben bízhatnak...((
furfang
@luigilongo60: A Jobbik miért akar a Parlamentbe kerülni díszletnek? Nem. Nyilván a hatalom miatt. Olyanokért haragszotok Orbánra, amit elvártok az általatok preferált társaságtól. Én mint írtam már, örülnék, ha a Jobbik benn lenne, de ront az örömömön, ha ilyen gyűlölködő beírásokat olvasok éppen jobbról. Dávid elég volt árulónak, ezzel az ádáz vagdalkozással felkeltitek magatok iránt a gyanút, kinek a szekerét toljátok, hiszen a jobboldalon egyértelműen a Fidesz a legnagyobb szavazótáború párt, ráadásul bizonyítottak is, a Jobbik még nem, de örömmel látom majd, ha igen. Eddig még csak az acsarkodásban nagyok. Most már legalább 4 párt okád tüzet a Fideszre, amitől ők nekem egyre hitelesebbé válnak, mert azt gondolom, hogy az ő idejükben jó volt Magyarország helyzete, mégis már négyen másznak rá, ugyan miért, ha az elmúlt 7 év iszonyú rombolásokat okozott, mit az emberek fel is fogtak, szavazataikkal minduntalan ki is fejeznek.Akkor miért akarják éppen az eddig egyedül érdemeket is felmutató pártot megsemmisíteni? Kinek az érdeke? Gondolkozzatok, ne csak az érzelmek vezéreljenek!
blaci
@furfang: Még egyet írok,aztán befejeztem,mert valóban korai ilyenről vitázni,majd jövőre kiderül,meg ne mi jobbosok ugorjunk egymásnak........
Szerintem: O.K. a Fidesz alatt jobb volt mint most! Tény!
Nem kell bal-lib!
A gond szerintem,amit a Jobbik szavazók tisztán látnak,hogy a Fidesz már rég nem igazi jobboldal,hanem egy nagy manipulátor!
A Kijelentéseik,beszédeik,kavarásaik egyértelmüsítik számomra,hogy nincs másrol szó,csak hatalmi vágyakról...
Tudod szerintem ők is meghajoltak a külföldi,manipulatív tőkének!!!!!!! És ez a baj!!!!
Ez nem nemzeti érdek!!!!!!
Ezt csak a Jobbik képviseli!!!! Nem haragszanak a Jobbikosokra a Fideszesek,csak fordítva?Talán ezért.....
Nekünk elfogadhatatlan a Nemzet feláldozása a zsidó befektetők oltárán!!!!! Nekik sajnos csak eszköz....
Mint az Usában....Republikánus,Demokrata egykutya...
Ugyanazok tolják bele a lóvét mindegyikbe.....
Nálunk is így van....Szerinted két olyan párt,akik már 20 éve együtt ülnek a parlamenti padsorokban,függetlenűl beállítottságuktól,nem paktáltak le ellenünk????
Hiú ábránd.....
De majd meglátod!!!!!
Tuti Fidesz kormány lesz jövőre......!!!
De ne feledd,amit igérnek,annak csak negyede fog megvalósulni,a többit vagy elfelejtik,vagy más formában,de teljesen más jelentéssel kapjuk meg....
Egyébkén szerintem a Jobbik szavazók talán attól tartanak,nem alap nélkül,hogy a pártot kifingatná a Fidesz,mint ahogy elbánt már 1-2 jobboldali párttal is...Ugye?
De ezért mondta talán O.V. hogy nem akar koalíciót,mert nem is akar vele senki lepaktálni...Remélem!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.