Előzetes letartóztatásba helyezte a terrorcselekménnyel is gyanúsított Budaházy Györgyöt pénteken a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB).

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@zsbela: Ha elkövette azt amivel gyanúsítják akkor igen, de én még semmiféle bizonyítékról nem hallottam, azonkívül, hogy "az aszontanéni aszonta".
Ha bűnös büntessék, ha nem, akkor fölösleges a cirkusz!
Geroner
Azt hiszem hergelik a népet.
Képzeljétek van olyan ember akinek elég egy szikra már csak s megy.
Ne csiholjunk felesleges szikrákat, amondó vagyok oldjuk meg békésen. Takarodjatok el a hatalomból. Tudom hogy fáj, de el lehet menni.
jani01
MaxGraf Én a Dunába? Miből gondolod,h utánad ugranék? :) :) :)
eva1215
Ezt a Nyilas horda eszmét -Ti vagytok a magyarok ?

Más halálát kivánók ,dunába lövetés?

Mocskok !!
Ti akartok kormányozni ? Nem tudom ki a magyar ? mert itt van török -tatár-szittya-sváb -horvát-tót -kun és kitudja hány féle kevert nép keresd meg a családfádat lehet hogy 1náci csinált.Azért vagy ilyen kegyetlen ember ha embervagy egyáltalán.Geron
szöszmösz
Jani01 és Max Graf mielött a Dunába lődőznétek embereket és egymást meg kellene próbálni indulatok nélkül végig gondolni a másik álláspontját. Én azon a véleményen vagyok, hogy az indulatok fékezhetetlen burjánzása és az agressziv viselkedés még soha nem termett értelmes életet. Ezért kérlek benneteket ne pazaroljátok a megvetéseteket Rám.
xu
Valamit mutatni kell? De nem ez a mi problémánk! Elvtársak: mély szegénység van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.