Július negyedikén akár úgy is dönthet az MSZP-kongresszus, hogy a párt ne kormányozzon a ciklus végéig - mondta Szekeres Imre a Hírszerző internetes portálnak.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eva1215
Belétek jól bevésték ezeket a szavakat LOPAK -CSALTAK-HAZUDTAK -ELADTÁK-KIÁRÚSITOTTÁK. Látszik hogy 7év alatt jól belétek szugerálták ezeket a szavakat.Igaz a Hir és Ehó mást sem csinál reggel dálbe este és minden map ufyam azt fújják Mocskolódnak.Majd jön az igazmondó és meglátjuk milesz a vége.Most látom Lendvai mivolt és vajon kivolt a beosztottja Lamancsa búsképű lovagja KÖVÉR-Ki volt a Martonyi az átkosban biztos tudodazt is .Jó komcsi -rosz komcsi.majd biiztos kiderül az olaj ügy miért lett titkositva 80év re? Viktor aki elrendelte talán fel is oldja.és el mondja ki kapta meg 1forint ért a 12 legjobb államigazdasságot.A gazdák is mindent meg kapnak mit akkor Jó csillei cseresznyétutaztak bejárták a világot és 1Szapár programot sem irtak kimiről beszéltek?romokban volt a mezőgazdasságés csak most tudnak követelözni amikoramit lehet azt a Gráf mindent kiharcol.Majd meglátjuk Viktor tud e az árral szembe haladnimert el lett kúrva a feldolgozóipar MDF alatt .Glóbusz stb konzerv gyárak .Ma magyarország ugyan miből állit elő +terméket?de ha állit akkor ugyan kinek kell-raktárra termelni?Nekünk nincs semmi ásványunk ezért kell Diósgyöri kohászatot is bezárni.
Calvin
Kedves eva1215!
Ez mind igaz amit leírtál. Én is így tudom a dolgokat.
De csak egy példát említenék:
A mostani Magyar Nemzeti Bank elnöke az nem lopott, nem csalt!? Bizony nem csak az ő, hanem az egész garnitúra nyerészkedését fizeti most meg a magyar nép. Ami természetesen magán zsebbe került. Gyúrcsány és Bajnai sem fogják helyetted kifizetni a számlát, de azt elvárják hogy kevesebb pénzért dolgozz egy hónapban. Ez igaz az összes pártra, amik eddig a parlamentben urambátyámoztak! Viktorkáékra is! A Jobbik nem felelős a kialakult gazdasági helyzetért. Meg kellene adni az esélyt számukra hogy mit tudnak kezdeni az országgal. Ha nem menne nekik sem akkor az emberek dönteni fognak. Szebb Jövőt!
eva1215
Én már csalódtam mindegyikben .

A jobbik ha nem hozott volna létre gárdát és nem ilyen ruhában legalább ami valóban a volt horty korszak emlékeit a nyilasokra emlékeztet akkor elfogadtam volna .De igy sajnos nem mert rosz emlékeket ébreszt.
démon
eva1215
Nem a ruha teszi az embert,de haígy gondokozol akkor sok mindenről lemaradsz.
bombi02
@takaroggy: Az. Ha nem sértelek meg ennyit tennék hozzá. Még bölcsebb lett volna jó néhány évvel ezelőtt.

Sisaknak sajnos igaza van. Nem fogják ezek elengedni a husosfazék fülét. Még van mit kimerni belőle.
xu
Én már régen bedobtam nekik a ringsarokból a törölködzőt!

@Csubaka: @Garnela: Sajnos, a boxban külön női kategóriák vannak! Miért nem ott indult el az Ildikó? A botoxos képe tompította volna a pofonokat.

@bombi02: Nem engedhetik el, hiszen az elektrómágnes rácuppantotta őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.