A Magyar Szocialista Párt alelnöke szerint Magyarország vezető hatalmi erejét 2010 után a Fidesz és Orbán Viktor fogja adni; Ujhelyi István a szombati Népszavában megjelent interjúban azt mondta, ha az MSZP így folytatja, már nem marad újjáépíthető párt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
Van egy mondás: Xarból nem lehet várat építeni! Főleg nem újra építeni.
zia
Beindult az önmegsemmisítés..........mint az szdsz-nél.....
kettejük találkozása válthatta ki.
xu
@zia: Kedves zia! Vitatkoznék Veled, ill. pontosítanálak.
Ha vissza megyünk néhány évet, akkor láthatjuk, hogy volt egy emblematikus figurája az MSZ(M)P-nek! A tekintélyes Horn Gyalu! Bár nem az Ő jelképe lett a párt szimbóluma. Azután kisebb tévelygés után jött a nagyszerű Gyurcsány! Félre magyarázták az öszödi böszmeségét, hiszen éjjel is hazudtak álmukban. Minden etikátlan, de jogilag elfogadott trükkött megragadott arra, hogy az MSZP és az Ő politikai hatalmát átmentse! (megjegyzem, hogy ekkora szakadék létrehozásában: az etika és a jog között; is élenjáró kis hazánk) Nem önmegsemmisítés van itt, nem is önámítás, csupán a nemzet és népe rombadöntése! Ez már félig-meddig sikerült! Még egy kis idő kell, hogy 100 %-os legyen a siker!
Vagyis az MSZP tündöklése és bukása a magyar történelem legnagyobb siker-történeteként lesz értékelhető néhány évtized mulva. Ennek a szele meg fogja érinteni az SZDSZ-t és az MDF-et is.
Mert ebből kilábalni nem hiszem, hogy lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.