A Nap TV legszebb hagyományait idéző szocialista-fideszes szópárbajt láthattak az újságírók hétfő délután, nem sokkal Baka András megválasztása után a Parlamentben Répássy Róbert fideszes frakcióvezető-helyettes és Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt frakcióvezetője között. A köztársasági elnök előtte még leplezetlenül kritikus megjegyzést tett a korábbi főbíró tevékenységére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Meg tudná valaki mondani, hogy honnan ered a jobboldali politikusok mértéktelen bunkósága??
Garnela
@marlin: ?? Érdekes és folyamatosan az Mszp-s politikusokat látom bunkónak...az én szememben az is bunkóság hogy még van pofájuk megszólalni..egy dolgot tehetnének ami talán még egyszer szavazót is hozhat nekik: farokbehúzva elkullognak!
thira
@Garnela: Nem tudtad? Szerintük ők önmaguk az etalon. Ők sz@rták a spanyolviaszt, különben meg ha nem hát náci mindenki aki másképp gondolja. Elkullogni? ŐŐŐk? Hátnanemá! Pedig úgy 2006 óta épp ideje lenne...
reallatas
@marlin: Mert ez a sikk! Ma etika, morál, ezeket a közhelyeket ne is emlegessük.

@Garnela: Látod rögtön oldalazó politikát csinálsz belőle, holott a pol. ellenfelemmel is lehetek netán úri gesztusú. Erre célzunk elsősorban ez esetben.
marlin
Garnela ma, 07:15 – válasz erre

Mi volt a kérdés?? Szövegértés?? Általános??
OKOS
@marlin: Nagyon örülök, hogy hozzád hasonló értelmes "baloldali" gondolkodású emberek nem bunkóznak, hanem intelligensen szólnak hozzá a témához.
Nézd meg, és hasonlítsd össze Sólyom László , és Lomnici Zoltán eddigi ténykedését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.