Ki is zárhatják az MDF-et az Európai Néppártból amiatt, hogy Bokros Lajos nem az újonnan alakult konzervatív frakcióhoz csatlakozik az Európai Parlamentben - értesült az InfoRádió. A Néppárt vezető testülete szeptemberben dönt a kérdésről, ha csak az MDF addig nem lép ki.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Hát ez szörnyű! Mélyen fel vagyok háborodva ezen, hogy csak a Néppártból akarják kizárni az MDF-et! A magyar politikából is kizárhatnák már végre a többi gerinctelen párttal együtt, akik csak a mi lenyúlásunkból élnek, de abból nagyon jól.Dávid Ibolya meg jól el van párjával Herényi Károllyal, úgy hogy nem kell értük aggódni,Bokros Lajos meg celebrálja nekik a körítést.Érdekli is Őket, hogy hogy él a magyar társadalom, csak a saját pecsenyéjüket sütögeti mindegyik, mi meg ezt engedjük is nekik.!!
gondolkodo
Itthon, a Parlamentben mindegyik párt megköveteli a frakción belüli együttszavazást, ellenvéleménye nem lehet a képviselőknek. Egy magasabb fórumon ugyanez a párt nem hajlandó ezt megtenni.
Bár én elfogadom az evolúciós elméletet, elég gyakran gondolok arra: Darwin nagyot tévedett azzal a hittel, hogy minden ember egy majom/ember közös őstől származik! Sokkal előbb IS történt! Az emberiség egy részének a gilisztával van közössége, ugyanis annak agya sem nagy, gerince meg semmi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.