Ma tartja Budapesten ötödik kongresszusát a Jobbik. Novák Előd sajtófőnök tájékoztatása szerint félezernél is több küldöttet várnak a Budapesti Kongresszusi Központba; a megnyitó, a helyzetértékelő beszédek sajtónyilvánosak lesznek, majd zárt ajtók mögött folytatja munkáját a tanácskozás.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
@marlin: Hány jobbos cuslagról hallottál ???
Lajos10
Csak nem egymás ölébe szóljon már valaki nehogy baj legyen a közös ülésből. Majd ezt is mi fizetjük mint az Mszp jét.?
dzsingistán
"Lajos10 ma, 13:42 – válasz erre
Csak nem egymás ölébe szóljon már valaki nehogy baj legyen a közös ülésből. Majd ezt is mi fizetjük mint az Mszp jét.? "

Biztos lehetsz benne a Jobbik ülés kultúrája nem azonos a ballibajnaiékka sem a szadeszéval, de még csak a kalapos kancáéval sem (MDF). A jobbik ülés kultúrából nem születnek MAGYAR TARKA MARHÁK!
marlin
@menasagh: Többről is!! (Mindíg is azt mondtam, hogy a jobboldalnak ugyanúgy megvannak a bűnözői, mint a baloldalnak, bár mifelénk a jobboldali csaló vállalkozók már többen vannak. Hiába, a Damaszkuszi út! Oda-vissza!)
Megjegyzem, ha a baloldal is megcsinálta volna a maga Pol-Pet rendszerét a most a Zuschlág is röhögne a markába!
Tehát összegezve részemről a Zuschlág kapja meg amit érdemel,(nem kár érte!) de szeretném látni mellette pl. a neszmélyi volt polgármestert is aki 132 millió "lenyúlásával" csődbe vitte a községét!

@dzsingistán
Szellemi rövidnadrág!! Miért nem jelentkezel, hogy találkozód van a Budaházy-val??
Látod, ez egy szabad ország, mert itt még a hozzád hasonlók is leírhatják egy közösségi portálon azt a sok-sok butaságot, amit a "körzet"-ben betanítanak nekik! :)
Tanácsaidat meg a hasonlóknak osztogasd, parlagfűirtás közben!
Lajos10
@dzsingistán : Hát biztos te is kopasz vagy mint én de te nem nézel tükörbe mikor fogat mosol? mert egyet biztos látnál!!!
menasagh
@marlin: Én is az igazság híve vagyok, viszont amíg olyan ember kormányozza az országot aki embereket kergetett öngyilkosságba haszonszerzés céljából, addig nem lesz igazság......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.