Összesen 2 milliárd 10 millió forint értékben kötött szerződést a BKV Zrt. a 4-es metróépítés I. szakaszában a DBR Projekt Menedzsmentjéhez kapcsolódó tíz szakértői feladat ellátására - a nyílt közbeszerzési eljárás eredménye a Közbeszerzési Értesítő hétfői számában jelent meg. A szakértői feladatok a járműrendszer, geotechnikus, vasúti pálya, szellőzési, követeléskezelő, költségelemző, kockázatkezelő, projekt ütemező, auditor és pénzügyi szakértő területhez kapcsolódnak.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@ugyeugye: Jól meg vagyunk mi "patkolva"!
qxy
Szerintem a főnökök hülye gyerekei lehetnek a szakértők.Ha nem így lenne, nagy ökörség volt ezt hírül adni.Így meg családba marad a lé.Ez így logikus.
ugyeugye
@qxy: lassan minden napra jut egy "mese" a BKV botrányaiból.
OKOS
Jaj de értetlenek vagytok a BKV veszteségeit a kommunista rezsim nyugdíjas szaktanácsadói csökkentik már évek óta.
A 2011-s helyhatósági választások idejére már nyereséges lesz.
A nyereségből akarja finanszírozni az ötös metró építését a Demszky örökös főpolgármester.
reallatas
Hát kérem az egyszerű plebejjus számára megfoghatatlan, hogy, hogy lehet mínusz értékből fizetni. Nekem még családon belül soha nem sikerült ez a bravúr. Nos fogalmazzunk világosan, klientúrikus, sógor koma módi gyakorlatának megfelelő osztás. Az itt a piros, hol a piros játék professzionált gyakorlata. Röviden önös érdekek mentén történő közpénz átcsoportosítás /rablás/. Most már csak azon drukkolok, hogy egyszer csak-csak elfogynak a haverok.
szöszmösz
@reallatas: Te bíztos csak a tizes számrendszerben és a valós számok körében gondolkodsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.