Az új szabályok szerint jövőre csökken a képviselők jövedelme, de hogy ez milyen mértékű, attól függ, hogy a számláikat felelősen összegyűjtik-e - mondta Göndör István, az MSZP frakcióvezető-helyettese az MTI-nek szerdán. Hozzátette: a költségtérítésről népszavazást kezdeményezett Seres Mária lelepleződött, ugyanis politikai karriert épít közpénzből.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lajos10
Az már igaz de csak azoknak akik nem kerülnek be a parlamentbe .De vajon miért hallgat minden párt a kisebb parlamentről azzal is sokat meg takaríthatnának .száz százhúsz fő is elég lenne Ezt is csak meg meg szellőztetik és megy minden tovább .
marlin
Nem érdekel, hogy a Seres lelepleződött- e, nem érdekel, hogy karriert épít-e!!

Miután a költségtérítésükről szóló határozat magszavazásakor bebizonyosodott, hogy egyetlen országgyűlési képviselő sem üti meg az Alkotmány 20.§ (2) bekezdés normáit, miszerint " Az országgyűlési képviselők tevékenységüket a köz érdekében végzik.", ezért
NÉPSZAVAZNI AKAROK!!
démon
Ilyen bunkó hazug embert,mint Göndör úr még nem hordott a hátán a föld.Ezeket kellene örökre börtönbe zárni,mert ezek fertőzőbbek mint az új vírus.
reallatas
Felelősen összegyüjtik e? Hát alapvetően ezek szerint felelőtlenek? Persze ez már közhely!!!
zia
www.propeller.hu/belfold/571992-meltanytalanul-kicsi-a-kepviseloi-jovedelem

Szóval változatlanul az a véleményem, hogy göndör úr egy szemét állat, aki a mi pénzünkből él, és mindent elkövetett az összes többi képviselővel együtt, hogy a saját megalázóan alacsony pénzecskéjüket(?) háromszorosára emeljék!

És el ne higgyétek, hogy majd az APEH egyszer is ellenőrizni fogja az összegyűjtött számláikat! Esetlerg az éppen soron levő ellenzékét.........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.