Augusztus-szeptemberre tárja a tagság elé választási programját az MDF - mondta Dávid Ibolya, a párt elnöke a köztelevízió Napkelte című műsorában csütörtökön. A pártelnök közölte: az első változat már kész van, és nyár végére meglesz az a változat is, amelyet a tagság elé tudnak tárni. Konzervatív, racionális megoldásokra épülő program lesz, mert "elég az indulati politikából és a demagógiából" - tette hozzá.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
Jó, hogy azt nem mondta: Lehet jelentkezni a Kunczénél.........................
Evikati
Nem tudom, hogy miért erőlködik ennyire ez a nő. Maradna most már otthon a családjával, élne mint Marci Hevesen. Sütögethetné a palacsintát az unokáinak és élhetné a hétköznapi anyák/nagymamák életét. A hatalom, a magamutogatás ennyire fontos számára? Mert gondolom, hogy nem az anyagiak motiválják.
furfang
Át kéne keresztelkedniük mondjuk LF-re Liberális fórumra, közelebb állna a valósághoz, csak akkor nem tudná az alatt a rövid idő alatt összekotorni a legújabb hazugságát, míg kimondja a szót. Látni, amikor egy mondatban hatszor elsüti a magyar demokrata fórum kifejezést, ezalatt kiagyalja a következő hazugságát. Más ilyenkor beleslukkol a cigijébe
xu
@Evikati: Az nem menne! Csak a saját pecsenyéjét tudja sütni!

@furfang: SZLKPF (szocialistán liberális konzervativizmusos populista fórum). Legalább olyan értelmes lenne, mint a vezetősége.
menasagh
Szóval a sok változat közül majd csak találnak egy olyant, amit esetleg még lesz aki elhiggyen.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.