Menjen a fenébe! Hogy jön ehhez? - az atv.hu közlése szerint Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke így reagált a televíziós csatorna Reggeli Jam című csütörtöki műsorában Lendvai Ildikó korábbi közleményére, amelyben az MSZP-elnök azt írta, minden holokauszttagadó tett mögött ott lesz Orbán Viktor felelőssége.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Mondjuk, a Pákozdi gyerek tartsa be a törvényeket!!
menasagh
@marlin: Azt mindenki be kellene tartsa....
Égkékfűzöld2x2négy
Az, hogy a Holokauszt tagadása nem jár bírósági ítélettel, nem teszi elfogadottá.
Az utcán kakálót sem csukják börtönbe, mégsem emelkedik az odatojók száma. A holokauszttagadás bűzlik, ronda, kulturálatlan dolog - a közbeszédben is így kell kezelni.
Lendvairól annyit, hogy minden jogos demokratikus, de a kormány által rühellt bírálat mögött is Orbán Viktor áll ezek szerint a jövőben.
Amerikai felfogás szerint a nácik is felvonulhatnak, de nem biztathatnak erőszakra. A cseheknél a baloldali felvonulók verték szét az ottani náci felvonulást, a politikusok helyeslése mellett. Ilyesmivel is lehet próbálkozni.
menasagh
A holokauszt tagadása enyhén szólva átment a kabaré műfajba. Az atombomba is egyfajta holokauszt, de mégis dicséretesnek tartják, még a zsidók is......mert ugye harcolnak az ellen, hogy a szomszédnak ne legyen, de nekik több is van....aki ma holokauszttagadással szónokol, az fizetett ügynök !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.