A támadó viseli a kockázatát annak, hogy a megtámadott hogyan lép fel élet-, vagy vagyonbiztonsága védelméért, így a védekező fél lépéseit méltányosan kell kezelnie a bíróságnak - röviden így foglalható össze az az alapvető szemléletbeli változás, amit az új Büntető Törvénykönyv tartalmaz. A szakjogász szerint azonban a gyakorlati alkalmazással lehetnek még problémák.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Hogy csinálják az általunk majmolt Amerikában a magántulajdon, és az élet elleni védekezést? Tessék lekoppintani! Van tapasztalatuk bőven!
ariel
Olvassátok el figyelmesen az eredeti cikket: Törvény van, de azt végrehajtani nem lehet !!!
szöszmösz
@gesa: Teljesen igazad van. Háládatlan népség!
zsbela
@gesa: :-). Nekem a leírtakból, csak az előkészületi munkák elvégzéséből való kimaradásból, és nyereség elosztásával vannak problémáim. Ugyanis amiért én dolgozok meg, annak hasznát én szeretem élvezni. :-)
gesa
Nem úgy van az zsbela! Szeresd felebarátaid és ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel. Viszont ennek meg semmi értelme:)))
zsbela
@gesa: :-( "dobd vissza kenyérrel", ami legalább két hetes! :-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.