A Fidesz a "cigánykérdés" megoldására a félelem nélküli biztonságra épülő programját ajánlja, ennek a programnak az alapja a munka, az otthon, a család - jelentette ki Pelczné Gáll Ildikó a Fidesz alelnöke az Észak-Magyarország című lapnak; a szombaton megjelenő interjút pénteken tették közzé a lap honlapján, a boon.hu-n.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@Garnela: a nejem egyik (roma százmazású) volt diákja jelenleg az ORFK szóvivője......

@gondolkodo: teljesen igazat adok,azzal a kikötéssel, hogy a "nagyjaink" között ott vannak a "pártbérenc" roma vezetők is......(másként nem tudtam megfogalmazni)

@Garnela: a tankötelezettség 18 évre való emelése nem adott automatikusan szakmát mindenkinek ( még jó....), de az is katasztrófa, hogy 5.-ben egy 10 éves mellett ott ülhet egy 18 éves! Hát persze, hogy szabadulnak tőle az ált. iskolák.... miért nem lehet átírni az ilyen diákokat a felnőttek esti iskolájába 16 éves kora után??

Miért nem lehet csak olyannak segíteni, aki hajlandó tanulni....tudom a választ.....
Lajos10
Pelczné nek igaza van de az is eszébe juthatna hogy néki is kétkezi munkát kellene vállalni .Mutathatna példát ő saját maga.Az egész parlamenti képviselőkkel együtt. Így milyen példát mutat lásd költség térítés stb.
Garnela
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Ki most az ORFK szóvivője? Ne haragudj..nem tudom..azt se tudom hogy Garamvölgyi BRFK vagy ORFK volt..nekem a kettő egykutya)
A tankötelezettség 18 évre emelése nem lenne baj...ha ez ált. iskolákra nem vonatkozna...ettől függetlenül a roma gyerekek, de főleg szülők 90% nem igazán foglalkozik ezzel..a lányoknak akkorra már kötelező a 2-3 gyerek... a fiúk meg hogy gy roma apuka szavaival éljek: elhálnak))
Jó a kérdés..én is szeretném tudni..hidd el, a pedeknél jobban nem átkozza senki ezt az idióta törvényt!Tudod kik fejezik be a romák közül az ált. iskolát? Az állami gondozottak! Ez személyes tapasztalatom.Őket ha kell minden tantárgyból felmentenek csak nehogy bukjanak valamiből.16-18 évesen kikerülnek..18 évesen az ellátásból is..2 év múlva több mint fele habem több a sitten van..
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@Garnela: Na erről beszéltem!
De sorra: személyiségi jogok miatt ( és azért, mert néha én is keverem) nem mondtam nevet,de tuti, hogy Garamvölgyi utóda, s meg nem mondanád.......

Nagyon fontos:"Tudod kik fejezik be a romák közül az ált. iskolát? Az állami gondozottak! ". Nagyon szomorú, de be kellene már látni, hogy nem mindig igaz ( a gyermek érdekében), hogy a legrosszabb család is jobb az állami gondozásnál! Ne az legyen, mint az ausztrál őslakosokkal, de ha egy gyereket ki kell emelni, akkor emeljék ki a környezetéből! Még ha ideiglenesen is! Bár már erre is van megoldás...................
gondolkodo
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Az általam "nagyjaink"-nak titulált, erkölcsileg kicsi-kis emberkék mindazok, akik vezérnek képzelik magukat, nemre, korra, vallásra, származásra való tekintet nélkül!

@Garnela: Pelczné a "romáknak" ajánlotta, amit ajánlott. Ha olyan jó vezér, amilyennek képzeli magát, -és ha vannak gondolatai- fejezze ki magát úgy, hogy mindenki azt értse, amit Ő akar mondani! Minnél tanultabb valaki, annál jobban "lovagolok" szavain, mert a tanúltság etikája -szerintem legalábbis!- megköveteli a jó példával elöljárást, ezáltal nevelését a kevésbé tanultnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.