A szocialisták kongresszusán Lendvai Ildikó kissé sután fogalmazva mutatott utat pártjának: "Mozdonyt fordítunk, irány a választó! ". Nos, szerintem nem érdemes túlzottan belemenni ebbe a vonat-metaforába, de azért mégis, igazán érdekelne, hogy ha a Párt a mozdony, akkor vajon ki/mi lehet a választó? Egy állomás? A vonatról eddig leszálló/leugráló utasok? És ha eddig a vonat nem a választók felé/választókat szállítva ment, akkor hogyan? Szóval, Lendvai Ildikó valóban ízig-vérig szocialista metaforájának pöfögő acélszörnyetege ezután majd a választókat veszi célba - a választók pedig, ha szerencséjük van, még időben el tudnak ugrani a közeledő mozdony elől.

Feltöltő: plat84
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
Ez a vonat már elgázolt minket! Ha megfordítják: őket is fogja gázolni!
Bár már szerintem nincsen mozdony, mert elcserélték vodkára!
Fiatal masiniszták sokat érnek mozdony nélkül; sőt már a vagonjaik is kisiklottak!

"Végezetül idézzük Bajnai Gordon bölcsességét:

„Kompromisszumkész leszek, de megalkuvó nem. Minden részletben rugalmas leszek, ami nem érinti az egészet"

Talán hülyébb ez még a "hajtépőnél is"?

De hol van a kapitány, aki kormányozta a hajót? Talán nem mozdonyvezető képzésen? Netalán tán repülő vezetési képzésben?

Repült rendesen eddig; mondhatnám szárnyalt. Bár most van az ejtőernyő felcsatolásának az ideje!
zia
Látszik elvesztették az önkontrolljukat, Lendvai nem tudja mit beszél nem veszi észre, most lett vége az mszp-nek is, mehetnek az szdsz után.
Mindent letaroltak, tönkre tettek még a saját pártjukat is.
Kíváncsi leszek a választások után mi fogja őket "éltetni", mert akkor már csak háromkerekű biciklire szállhatnak, vagy még arra sem......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.