Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke és Bárándy Gergely MSZP-s országgyűlési képviselő, az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) tagja levélben kereste meg az új főbírót, Baka Andrást.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mókár
lendevai ildikó (csak így kisbetűvel) minden bírót az az mszp(mszmp) táborában AKAR tudni: Csak az lehessen bíró aki tahja a pártjának. Így volt ez régen is, amikor csak az lehetett valami vezető pozicióban, beosztásban aki párttag volt. Aki véletlenül mégis bekerült annak záros határidőn be kellett lépnie az mszmp-be, mert ha nem akkor repült.
xu
@mókár: Nem tud elszakadni a múltjától ez a vénasszony.
zia
A két szocialista politikus felhívta arra figyelmet, hogy Global Integrity korrupcióval foglalkozó szervezet jelentése szerint az igazságszolgáltatás átláthatósága pontosan olyan rossz értékelést kapott, mint a pártfinanszírozás.

Hát igen a pártokat túlfinanszírozzuk.........
démon
A múmia megint remekelt.Be kellene zárni a jól megérdemelt kriptájába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.