"Börtönbe! " - skandálták a szombati Szabadság téri Jobbik-tüntetés résztvevői Vona Gábor beszéde alatt, aki csöppnyi megingással, de felvázolta: amit mások "jogtalanul" tennének velük, azt tennék ők "joggal" másokkal. Ezek - mondja a Jobbik-elnök - a kölcsönös érzelmek. Tekintsék meg videónkat a szombati gyűlésről! De jó látni! De szép minden!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
@Vera1944: 1.: Hallgass meg bármilyen mellette/ellene tüntetők énekét, elfeledett lett:
"Hazádnak rendületlenül..."! Úgy látszik: Haza csak ott van ,ahol zseb is van!
2.: Öregapám szerint: ha találkozom egy tisztességes politikussal, rögtön agyon kell csapni, úgyis elkutyul!
Vera1944
Ennek a Für Lajosnak is csak itt és most lett ekkora arca? Amikor a ő volt a honvédelmi miniszter miért tett arról, hogy igazi rendszerváltás legyen? Hiszen az ország kiárusitása már akkor elkezdődött. Akkor tele volt a gatyája, vagy neki is jutott a közvagyonból?
Vera1944
az előbbinél kimaradt a NEM szó

A székelyeknek van egy mondásuk, - hiteles forrásból hallottam, miszerint a "székely szarta a magyart" azaz ő is úgy gondolja, hogy tőlünk egy fokkal feljebb áll a ranglétrán.
maya460
Igazságot szeretnénk a gazság helyett ,ne a dolgozó kisemberek vérét szívják ! Csak a nemzeti összefogás segíthet!!
ariel
@Vera1944:
Igen csak rosszul tudod, mert az ország kiárusitása 1989-ben az Antall kormány idején kezdődött és azóta is tart!


@rodeokutya: Én is reménykedni tudok csak ebben /jósolni nem/, de ha nem szavazunk bizalmat Vonának, akkor a hatalom -finoman fogalmazva csak- a tuti tolvajok kezében marad.
Akkor nem csak az országunktól "szabadítanak" meg bennünket, hanem az életünktől is!!!
Ennek a rendszernek már így számlálatlanul is rengeteg halálos áldozata van. Nem csak a Bajnai libás öngyilkosaira gondolok, hanem azokra is akikről nem szólnak hiradások, vagy akik éhen haltak, megfagytak, büncselekmények áldozatai lettek, vagy akár azok a betegek akik akár gyógyithatók lettek volna, ha van a kezelésükre pénz, idő, kapacitás az előjegyzések helyett, vagy egyszerüen a betegnek van pénze pl. a vérnyomáscsökkentő gyógyszer kiváltására. De sorolhatnám akár estig is.
rodeokutya
@ariel: Mélységesen egyet értek veled.Ha 20 év nem volt elég arra, hogy bebizonyítsák, jó irányba is lehet vezetni ezt az országot akkor most már senki se kapálózzon.Legyen valódi rendszerváltás.Tudom,hogy nem jön el a kánaán nem táplálok hiú ábrándokat.De nekem már az is elég lenne ha megélnék a munkámból...és nem vágyom kacsalábon forgó palotára.Csak egy szerény házra amit fent tudok tartani és mindig legyen az asztalon kenyér!Nem hiszem,hogy ez olyan nagy kérés volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.