Megérkeztek a júniusi nyugdíjfolyósítási adatok, melyek alapján az elmúlt hónapban átlagosan 79 306 forintos ellátásban részesültek a jogosultak. A januári számokhoz képest ez átlagosan 273 forintos emelkedésnek felel meg, amiből megállapítható, hogy aligha hittek a szemüknek az ellátottak a nyugdíjszelvény láttán. Az ellátások kifizetése az elmúlt hónapban 238,6 milliárd forinttal terhelték meg az ország költségvetését....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
HURRÁ! MEGKEZDŐDŐTT A MEGÍGÉRT FELLENDÜLÉS!!
xu
És a kiadás is emelkedett! A Szaldo rendkívül negatív!
Ma mentem a nagybani piacra, ahol eddig 6 kiló volt a beugró; nem tudom mire; most 6,3-nak kellett volna lennie! Itt az 5% sem szent! Megkérdeztem miért lett 6,5? Azt mondták, hogy hamarább mehetek tovább. Szívesen elmeséli, de mire a végére jut bezár a bazár!
Kifele azért kivártam, hogy elmesélje! Na az agyam beállt! Vitatkozni sem tudtam! Igazuk volt! Elsomfordáltam, mint a róka zsákmány nélkül! Emelkedett az energia ár, az üzemanyagár, .... (sorolta). Megkérdezte, maga még hisz Bajnaiéknak! Mondom, hogy én igen!
Na látja ez a 20 forintnyi különbség; mert mi már régen nem!
reallatas
@xu: Tudod én mint nyögger, ez a valódi! Üdv.
Vera1944
Azért tavaly, amikor az üzemanyagárak a fellegekben jártak, a szállitók emelték az áraikat, erre való tekintettel. Aztán az üzemanyagárak tartósan jóval lementek, de az árakat valahogy lefelé sehogysem mozgatják, mindig van valami ha van kalapja azért, ha nem akkor azért.
xu
@Vera1944: Még jó, hogy nem csökkentik! Nem fizetés az.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.