Nem mond le az MTV Közalapítvány Kuratóriumának elnökségi posztjáról Kozák Márton, az SZDSZ egykori alapítója, aki a hét elején - másokkal együtt - az új elnök, Retkes Attila személye elleni tiltakozásként kilépett a pártból. Kozák Márton az InfoRádiónak adott interjújában arról is beszélt: reméli, nem sokáig kell szégyenkezni az új vezetésű SZDSZ miatt. Hozzátette: elképzelhetőnek tartja, hogy igaza van Pető Ivánnak, és a párt hamarosan megszűnik.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsbela
Ha párt delegáltként került oda és ha a pártja megszűnik, nem is kell lemondania, mivel a delegáltsága és evvel együtt a tagsága is automatikusan megszűnik.
xu
@zsbela: Addig még lehet ott pecázgatni.
Csubaka
Gratula!!!!
Hát ezért utálta meg az SZDSZ-t az ország színe-java.
Felelősséget nem vállal, de a húsosfazék tartalma még kell!!!!
Fodor Gábort egyáltalán nem csípem, de becsülöm, hogy lemondott.
Még az éti csigában is több a gerinc mint ezekben!!!!
xu
@Csubaka: Gerinc nélkül sokkal könnyebb ide-oda hajlongani, csúszni-mászni! Egészségügyileg is előnyös: nem kapnak gerincsérvet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.