Csécsei Béla és Wittinghoff Tamás is kiléptek pénteken az SZDSZ-ből; az ügyvivői testület azt szeretné, ha Kóka János lemondana frakcióvezetői posztjáról. A pártelnök körlevélben kért támogatást az SZDSZ ügyvivőitől. Magyar Bálint szerint már egy ideje világos, hogy az SZDSZ pártként befejezte a működését.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
Sajnálom, hogy vége van, ha tartották volna magukat és akkor mindennapra jutott volna egy mese......a könyvben 365 van.....

@xu: mint független képviselők igyekeznek még több kárt okozni, addig amíg lehet. És különben is, csak nem gondolod, hogy lemond a fizetéséről? hiszen most emelkedett a duplájára.........
lakatosbs
Sajnos még nem. Képviselői "függetlenként" ot fognak még gubbasztani a parlamentbe és "konstruktív ellenzékiként" a libatolvaj által vezetett bűnszövetkezet összes népnyomorító intézkedését meg fogják szavazni.
Ez egyelőre még - ahogy monndják - parasztvakítás.

Akkor szabadul meg az ország ettől a gnóm, minden erkölcstelenséget felválaló politikai alakzattól, ha a következő esedékes választásokon a rá nem szavazással kitörlik a közéletből.

Szerepük, annyi lesz, hogy próbálnak majd - akárcsak a különben súlyosan kollaboráló Antal kormány alatt - gyűlölettől csöpögő hecckampányokat kirobbantani.
A sikeres főpróba megvolt, a taxis blokád, ezért a magas valószínűséggel hatalomra kerülő nemzeti oldalnak nagyon alaposan fel kell ezeknek a destruktív jelenségeknek a törvényesség szigorú betartása melletti kérlelhetetlenül következetes kezelésére.
xu
@zia: Szerintem hamarosan megkapják az utolsó beöntést és akkor tiszták lesznek!
lakatosbs
@xu: Ezek???
Ha királyvízzel (tömény sósav és salétromsav keveréke, az arany tisztaságának kimutatására használatos) lenne elvégezve, ezeket még az sem fogná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.