Magyarországon megnövekedett azoknak a száma, akik öngyilkosságba menekülnek otthonuk elárverezése, és a kilakoltatás elől - hívja fel a figyelmet a Magyar Szociális Fórum - Szociális Kerekasztal Koordinációs Bizottsága (MSZF). A civil szervezetek képviselőiből álló testület szerint egyre több kétségbeesett ember jelzi nekik, hogy segítség nélküli, reménytelen helyzetéből nem lát más kiutat, mint az élet feladását.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
A STÍLUS MAGA AZ EMBER!

Hagyd már Sisakot,kár a gőzért.Ő csak a cuculista közgazdaságtant ismeri.Nem vette észre a rendszerváltást.Vége a jótékonykodásnak.Sajnos erről szól a kapitalizmus.Az erős a felszínen marad, sőt megerősödik, a gyenge elsüllyed.
Minden mozgató rugója a pénz.
E van.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@luigilongo60: én azért nem dorongolom le így Sisakot, mert talán van gondja elég enélkül is, és nem igazán karitatív a naturális "te főzted,edd meg te" megközelítéssel elintézni aezt a - szerintem- "sapkás" kérdést!

Ha korm. segít nekik, akkor a "hitelmentesek" hőbörögnek! Ha nem segít nekik, akkor a "hitelesek" rokkannak bele! Úgyhogy egy emberről lehet tudni, hogy tutira szív az ügyben: a Bajnai! Ezt meg ő vállalta, " Ő főzte...."
furfang
egyre többen menekülnek öngyilkosságba? Ez a cél. Olvassátok el a Luganoi tanulmányt és teljesen egyértelművé válik, hogy mi történik velünk.
MaxGraf
@furfang: Nagyon igaz! Semmi sincs véletlen.Jól meg van ez tervezve.A sok olvasás,ebbe belele tartozik a Lugánói tanulmány is, tájékozottá tesz!
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
Valaki követ! Frankó ez az üldözési mánia! Mindenre magyarázatot ad! A globális felmelegedést is csak azért találták ki a szemetek, hogy elsivatagosodjon az Alföld! A szemetek!
ember
@luigilongo60: ahogy a római mondta: " Ma nekem, holnap Neked".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.