A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. a Heti Válasz Online rendelkezésére bocsátotta az állami vállalatok igazgatóságából vagy felügyelőbizottságából visszahívott tisztségviselők teljes listáját. A lajstromon 86 cég 262 embere szerepel - nekik legkésőbb július 31-ig kiadják az útjukat.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsbela
Vigyék magukkal a támogatóikat is.!
Vera1944
És őket miért ne lehetne kirúgni? Talán bevannak betonozva? Mindenkit kilehet rúgni és a munkában minden ember lehet pótolni.
OKOS
"Nézze meg, kiket rúgnak ki Bajnaiék! "

Senkit, csak haveri alapon átrendezik a beosztásokat mindnek megvan már a helye akinek, meg nincs az biztosan az ellenzék hangján szólt.

A következő kormánynak ettől tisztességesebb, és nagyobb tisztogatást kell végezni. Magyarul az összes szemetet kisöpörni, és felelősségre vonni a semmittevésük miatt.
szöszmösz
@OKOS: Úgy érzem Nálad az igazság. Látszattevékenység a hülye népnek. Biztos nem maradnak állás nélkül. Nem fognak munkanélküli járadékon tengödni.
bombi02
Majd azt is nyilvánosságra kellene hozni, ki mennyivel gazdagodik és ki dolgozik tovább ugyanott a végkielégítés után. Mert itt ez a legújabb divat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.