A magyarok tizede nem helyesli, hogy csatlakoztunk az EU-hoz, és a lakosságnak csak a harmada támogatja teljes mértékben. A Jobbik szavazói a legkevésbé lelkesek, míg az MSZP-szavazók a leginkább EU-pártiak. Ambivalens az elmúlt öt év eredményeinek megítélése is – áll a Századvég és Forsense elemzésében.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
démon
Milyen jogon írja elő egy nemzet egy másiknak hogy mit csináljon?A demokrácia nem így működik.
Égkékfűzöld2x2négy
Nem kötelező szeretni az EU-t, a többi tagállamban sem szeretik ennél jobban.
Pedig ha tudnák, hogy mekkora lehetőséget ad a nemzeti érdek érvényesítésére! A támogatásokkal okos tagállamok jövőt építenek, a balgák meg elkótyavetyélik (félek, eddig mi is ezt tettük). Ez azonban nem kötelező, a jövő a kezünkben van.
Vera1944
Sokan mást vártak az Eutól, de itt is mindent előirnak, mennyit és mit termelhetsz, szóval sokmindenbe beleszólnak. Ennek ellenére lehetne élni a lehetőségekkel, ha nem tartanánk ott, ahol most vagyunk. Sajnos.
ember
Az EU egy spéci kasztrendszer egymás kihasználására- l. mezőgazdaság pl.
reallatas
Továbbra is az a véleményem, hogy kizárólag piacterülete vagyunk elsősorban az eu-nak, s az ügyesen beépített direktíváival, ezt tudatosan építi ki. Az, hogy ehhez vannak remekül asszisztáló vezetőink, jó zsíros érdekeik mentén, no az a teteje az egésznek. Kérdem ovatosan, naívan, az egész társadalmat tekintve, hol érintette igazán kedvezően az eu.-ba lépésünk?
reallatas
Ja majd el felejtém, nem vagyok speciel jobbik szavazó, pártsemlegesen nyilatkozom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.