Éber álom.

Feltöltő: kava
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Égkékfűzöld2x2négy
"A Dob utcában még nem lövöldöznek. Pedig van itt is cigány is, zsidó is, hajléktalan is, arab is. Csupa-csupa kíváló célpont."
Ezt írja a blogszerző. Nem kéne belinkelni az ilyet, írogasson a budi falára.
xu
@kava: Nekem semmi! Minden a legnagyobb rendben van!
lakatosbs
@kava: Járok én trolival éppen eleget, már csak azért is mert kedvelem, mint közlekedési eszközt. Éppen az a bajom, hogy indokolatlanul lassan közlekedik, mert az utca, ahol a viszonylat-útvonala van az rendkívül keskeny, jobban hajtani egyszerűen életveszélyes lenne.
A magas házak visszhangozzák a hajtás - különben igen alacsony zajszintjét innen a magas zajérzet..

Egy dieselmotoros autóbusszal össze sem lehet hasonlítani.
A trolinál ami a zajt kelti, a felsővezeték - áramszedők kapcsolatnak, a mechanikus hajtás zaja amely számottevő, ezen belül a differenciálmű fogaskerékzaja, meg a motor szellőzészaja, és a gumikerekek gördüléséből adódó menetzaj, meg a fékezéskor a dobfékek súrlódási zaja, de ez is minimális.
A régi szovjet-orosz troliknál még ehhez hozzájön a kapcsolószerkezet kontaktorainak csattogása, de ez leginkább csak a jármű belsejében hallható. Ugyanígy a Trolino-k esetében minden indulásnál a kormány rásegítés fogaskerékszivattyújának zümmögése.

Más egyszerűen nincs.

A troli a legcsendesebb közlekedési eszköz kimutathatóan, mert még a legkorszerűbb villamosok esetében is magasabb a sín-kerék kapcsolatok acél/acél gördülési zaja. Példa erre a Nagykörút, ahol pedig a kifejezetten csendes Combinok járnak. Ezekre sok mindent el lehet mondani, ami az utazási komfortot illeti, de zajszintjük szintén valóban minimális.

Különben meg ennek a beszélgetésnek nem ez az alapja, hanem az a vízió hogy egyszer lehet hogy lőni fognak a Dob utcában.
lakatosbs
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Valótlanságokat nem szokásom leírni.

Viszont valamiben rendkívüli módon tévedsz: A sorozatnak egyértelműen az a vonatkozása, hogy nagy gyakorlatú bűnözők követik el - nyilvánvalóan nem a saját szakállukra - hanem valamiféle vezérel szerint gyaníthatóan megrendelésre.
Hogy kik rendelik ezeket a szörnyűségeket, az kérdés, de pontosan a maffia tevékenység az, amelybe beleillik.
Napjainkban a fehérgalléros bűnözés a legmagasabb szinteket is elérte a poolitikában. Amit a szakértők állítanak az mindenképpen igaz a sörétes fegyver hagyja maga után a legkevesebb értékelhető nyomot.
Az tény, hogy valakik nagyon nem akarják, hogy rend legyen Hazánkban!

Az is tény, hogy egyszer ha kiderül a tényleges igazság, az nemzetközi viszonylatokban is visszhangot keltő esemény lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.