Összehívják a roma vezetőket és egyeztetést kezdeményeznek velük az elmúlt időszak támadásai, illetve a hajnali kislétai gyilkosság után. Emellett volt és jelenlegi rendőri vezetőket, illetve nagy múltú nyomozókat ültetnek egy asztalhoz, abban bízva, hogy újabb nyomra bukkanhatnak.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tmartyn75
nem, ahhoz a magyar túl besz*ri..
naponta vannak verkedések, szurkálások, csoportos garázdaság, mind egyetlen etnikum tagjai között és főleg a kelet-m.o.-i régióban.
néhány éve lelőtt egy roma férfi egy roma fiút Nyírbélteken egy mobiltelefon ellopásának gyanúja (!) miatt.
nem titok, az uzsorakamatra kiadott pénzek behajtói (saját fajtájából, sőt néha a rokonságából) nem küldenek felszólító levelet a nem fizetőknek, egyszerű és az analfabéták által is érthető módon szólítják fel az adósokat a fizetésre. ha ez sem használ, oda mindenük és jöhet a rabszolgamunka, prostítúció, emberkereskedelem...
eközben a "rasszista" sétálgat a főváros utcáin csinos formaruhájában, amíg a hatóság még azt is megtiltja neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.