Egy embert őrizetbe vett a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyik településén a romák ellen elkövetett bűncselekmények ügyében. Az országos rendőr-főkapitány azt mondta: több mint harminc hatástalanított fegyvert és lángszórót is lefoglaltak.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kovacslajos15
A 100 millós nyomravezetői dij és a külföldi titkosszogálatok igénybevétele a magyar szervek gyenge felkészültségének és alacsonyszinvonlau szakmai munkájának tükröződése.
Aki 50 millióért nem adott használható információt az 100 millióért sem fog. Ennyit tudhatna a magyar rendőri vezetés. Az ügyben tett intézkedések csak az ország és a nyomozószervek lejáratását szolgálják.
Egy célszerü megoldás van: Mind a területet felügyelő miniszter, mind a rendőri vezetőket a legsürgősebben lecseréln és változtatni azon hogy a politika beleszólhassson a szakmai munkába.
xu
Nem értem!
Akkor már ennek köze van a bűncselekményekhez?
Eddig még nem bizonyították, ha jól tudom!
Nem össze-vissza beszél a Bencze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.