Elgondolkodtató, hogy milyen kivételt jelentelenek a romák elleni támadások - mondta Finszter Géza.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pelikan61
Az SZDSZ az, akinek legjobban ál ez a cselekmény sorozat. Szorgalmasan jár is a „gusztusos pá” a temetésekre apja és fia.
51kacsa
Baromi gyorsan ki kellene deríteni kik a tettesek, mert így csak mélyül a már meglévő szakadék a két táboron belül. Mindenki csak a saját bajával van elfoglalva, a másikat hibáztatja. Senki nem próbál alternatívát találni a megoldáshoz! Mária Terézia óta van és problémás a cigánykérdés. Miért nincs erre megoldás?
xu
@pelikan61: Prédára lesnek? Kellene egy-két sörét az öregnek?
pelikan61
@51kacsa ma, 21:44 – válasz erre:

Igen Mária Teréziának nem kelet volna erőltetni a letelepedésüket. Csak azért tette mer keresztül kasul vándoroltak Európába és amerre elhaladtak ott meg szaporodott a lopások és gyilokságok száma. Na, ez az ő történelmük és kultúrájuk. jobban örülnék neki, ha a hazájukba-Indiába gyakorolnák inkább. erre a kultúrára nem vevő a magyar.
zsbela
Ők miért lennének kivételek? Ameddig nincs meg a tettes, addig mindenki gyanús!
reallatas
@zsbela: /ma, 9.15/ Az első kérdésedre: csak!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.