Valamit tenni kéne!

Feltöltő: kava
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gyulabors
Tisztelt képviselő úr!
Az Ön által leírtak sajnos nyílt titok. Több évtizede van szó roma integrációról. Készül ilyen - olyan rövid, közép - és hosszú távú terv. Volt már az elmúlt 20 év alatt jobb és bal oldali kormány.
Egyetlen kérdésben volt össznépi konszenzus, mégpedig abban, hogy a legnagyobb létszámú kisebbséget a Magyarországi Cigányságot minél több részre szakítsák a magyar társadalom MEGÉLHETÉSI POLITIKUSAI, az Országgyűlési képviselők, illetve a majdnem 3200 településen mandátumot szerzett mélyen tisztelt minden kori ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐI és POLGÁRMESTEREI. Nos erre volt jó a többször módosított 92 évi LXXVII.-ik törvény.
menasagh
Rossz a megközelítés......a nyomort, a kirekesztést majdnem egészében maguknak köszönhetik az állandó különválásukkal, hogy mindig kikerülték a nehezebbjét, hogy a több száz év alatt, mióta mással közösen élnek nem akartak közéjük illeszkedni, nincs felelősség érzetük a gyerekeikkel szemben mert nem iskoláztatják, a szegénységük ellenére túlszaporodnak tudván azt is hogy a megszületendő gyereknek esetleg még étele, ruhája sem lesz ....és lehetne sorolni a végtelenségig.
Mindenki igyekezett elhárítani a felelősséget, míg ekkorára nem nőtt, hogy már háríthatatlan. Itt nem a segítség oldja meg a problémáikat, hanem saját maguk kell egy olyan új életformát létrehozzanak, amely lehetővé teszi a maguk és mások számára egyaránt a közösséget, az együttélés szabályait betartva.
Most bármiféle segélyt megoldást hoznak is létre, addig nem lesznek igazán elfogadva amíg nem alakulnak át oly módulag, hogy az a velük közösségben élők is elfogadják. Ha az ők törvényei, szokásai szerint akarnak tovább élni, akkor külön területet, hazát kell válasszanak, ahol nem zavar senkit az életmódjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.