A fővárosi SZDSZ támogatása nélkül nem lehet meneszteni Kocsis Istvánt, a BKV vezérigazgatóját - mondta Steiner Pál, a fővárosi MSZP frakcióvezetője péntek reggel a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@rodeokutya: jó kérdés! nagyon jó!!!
pelikan61
ugyeugye ma, 11:43 – válasz erre

Menesztésé megint kilehet valamit csikarni a buzik javára. Ennyi.
eberti
@rodeokutya: Jogos,csak azzal nem értek egyet,hogy a csalók akarják meneszteni a csalót...Azt senki sem gondolhatja komolyan,hogy akár Kocsis,akár az elődei felhatalmazás nélkül megtehették azt amit tettek. A koalíciós társulat most egymásra mutogat.
Hol vannak azok az alakok akik aláírták ezeknek a pofátlanul nagy végkielégítéseknek a kifizetését?
Lapítanak...
bombi02
Mikor nem volt az szdsz markában? Amióta hatalmon vannak zsarolással kényszerítették a sok hülyeséget a parlamentre és ezáltal ránk.
reallatas
@bombi02: /na, 12.11/ Ez a jó megközelítés!
rodeokutya
@eberti: Pedig felelősöknek lennie kell!Ha már nyilvános az ügy akkor legyen nyilvános a büntetés is.Deres?Botütés?Döbrögi asszonyságnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.