A kőbányai MSZP választmányi elnöke tagadja, hogy köze lenne a tizedik kerületi több tízmilliós végkielégítési ügyhöz. Andó Sándor a Hír Televíziónak írt levelében azt állítja: nem ő írta alá a menedzserszerződést a Gergely Kft.-vel, ami után 59 millió forintot bukott a kerület.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

felhasználó
KŐBÁNYÁN MINDENT VISZNEK A KOMMUNISTÁK! SZÓ SZERINT MÉG A SZARBÓL IS PÉNZT CSINÁLNAK,AMIVEL NEM IS VOLNA BAJ HA A KERÜLETI LAKOSOK IS ÉREZNÉK HOGY TOLLASODNAK!!DE NEM!
VISZONT A VEZETŐK ÚGY ÉLNEK MINT A KIRÁLYOK !DE EZ SEM LENNE BAJ HA AZ Ő PÉNZÜKET KÖLTÖTTÉK VOLNA EL A FÉNYŰZÉSEIKRE !
IGAZÁBOL EGY EGÉSZ RABLÓBANDA DOLGOZIK A HIVATALBA!JA ÉS TÖRVÉNYESEN LOPNAK!!EZ MEKKORA MI?ŐK LOPNAK ÉN MEG KÉPLETESEN LEÜLÖM HELYETTÜK!!
ŐK MUTATNAK PÉLDÁT AZ EMBEREKNEK OLYAN PÉLDÁT HOGY LOPNI IGEN IS LEHET !!TEHÁT NE CSODÁLKOZZUNK AZON HA A KIS EMBER IS VISZ MINDENT !!Ő CSAK A NAGYOKTÓL LÁTJA!IGAZA VAN!NE BÁNTSUK A TOLVAJOKAT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.