A szlovák államnyelvtörvény, a romániai magyar tisztviselők elbocsátása és a magyar iskolákat ellehetetlenítő ukrán politika ellen tiltakozott ünnepi beszédében a köztársasági elnök. Sólyom László a Hősök terén rendezett tisztavatáson azt mondta, az Európai Uniónak foglalkoznia kell a nemzeti és etnikai kisebbségekkel.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
A szlovákoknak semmi kifogásuk felvidék ellen, ugyanúgy, mint a románoknak Erdély ellen. Nekik az ottani magyarok ellen van kifogásuk.

Ha a honfoglaló magyarok Szvatopluktól vették a földet, Dacia meg római provincia volt, amit az obsitos legionáriusok kaptak meg, ki is az őshonos?

Az EU az EGK örököse és mint ilyen, gazdasági közösség. Ne is várja senki, hogy ők oldják meg bármelyik tagállamuk politikai problémáját!

Azért írtam le a fenti gondolatokat, hogy a nem egyértelmű államfői fogalmazást így is lehet értelmezni, a megnevezettek ezt is teszik! Újabb pihent, friss ló ellenfelünk alá! Hurrá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.