Mádl Ferenc indokoltnak látná egy fehér könyv összeállítását a magyar politikai és gazdasági elit bűneiről, konkrét esetekkel és nevekkel. A volt államfő szerint a Jobbik megjelenése csak tünet, és szerinte utódja, Sólyom László az őszödi beszéd kirobbanásakor akár Gyurcsány Ferenc lemondását is felvethette volna.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lajos10
Minek csak jó törvényeket kellene alkotni hogy a demokrácia mögé bújva ne lehessen ki játszani .Na és azt be kellene tartatni és persze tartani mindenkinek még a politikusoknak is .
ugyeugye
@Lajos10: egy fehér könyv szerintem se megoldás. csak a törvény.
anka
@Lajos10: - csak nagyon jópélda van előttünk, pont a politikusok nem tartják be. Még egy közlekedési kihágásnál is a mentelmijog mögé bújnak.
Lajos10
@ani57: Akkor meg minek még egy fehér vagy hupikék könyv egyszerűbb wc papírt használni,

@ugyeugye: De arra jó lenne hogy a kidolgozásáért föl vegyenek pár fillért.
anka
@Lajos10: - felcserélted a választ de így is értem! - a pénzt azt jól eltudják tüntetni! Rodolfo kutya f..........hozzájuk képest.:)----:(((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.